PS4 Pro mu yoksa Bilgisayar mı?

800k Pyke

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
164
İkisi arasında kaldım, hangisini alsam bilemiyorum. Gönlüm PS4 Pro almaktan yana ama 2020'de PS5 çıkacak diyorlar, genelde hikayeli oyunlar oynarım ve birçok iyi oyun PC'ye çıkmıyor. Artılarını ve eksilerini söylerseniz mutlu olurum.
 
XBox One X kesinlikle alabilirsin, pişman olmayacağına eminim. Bence XBox Controller harika hemen alışabilir hatta 1 hafta gibi bir sürede FPS oyun bile oynayabilirsin rahatlıkla. Oyunları indirimden dijital olarak veya 2.el olarak ucuza alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PC ama sadece hikayeli oyun oynuyorum ve ara sıra PES veya FIFA oynarım dersen Xbox One X öneriyorum. Bana kalırsa PS4 Pro almak yerine Xbox One X al.
Xbox'a hangi exclusive oyun çıkıyorda onu alsın. Zaten çıksa da PC'ye de geliyor. Onu almasının ne anlamı kalıyor o zaman? Gider PC alır sağlam bakar keyfine :) Hikayeli oyun dendiğinde PS'nin rakibi yok. Arkadaşta hikaye bakımından single takılmayı seviyor belli ki. O yüzden PS mantıklı seçim olur.
 
Konsol sadece oyunları için alınır, nesil sonunda fazla yatırım yapmamak adına Xbox One S veya PS4 Slim düşünün. Özel oyunlar anlamında PS4 kesinlikle açık ara önde, Xbox daha çok her platforma çıkan oyunları daha ucuz bir donanımla oynamak için iş görüyor. Xbox One S güç olarak PS4'ten daha güçsüz olduğundan ben size özel oyunları sebebi ile PS4 Slim tavsiye ederim eğer konsol almaya karar verdiyseniz...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı