7k edebilirPS4 Pro sahibiyim, 4 yıldır bende fazla oynamıyorum ayda bir veya 2 ayda bir açıyorum FIFA için. Evde kullanılıyor temiz bir cihaz 1 orijinal 1 çakma kol ne kadar tutar?
PS4 Pro sahibiyim, 4 yıldır bende fazla oynamıyorum ayda bir veya 2 ayda bir açıyorum FIFA için. Evde kullanılıyor temiz bir cihaz 1 orijinal 1 çakma kol ne kadar tutar?
İkinci elde 10-11 bine satabilirsiniz. (kullanıcıya satacaksanız bu fiyattan gider, çevrenizde bir esnaf vs. varsa öyle bir yere satacaksanız 7-8'e iner diye düşünüyorum.)PS4 Pro sahibiyim, 4 yıldır bende fazla oynamıyorum ayda bir veya 2 ayda bir açıyorum FIFA için. Evde kullanılıyor temiz bir cihaz 1 orijinal 1 çakma kol ne kadar tutar?
İkinci elde 10-11 bine satabilirsiniz. (kullanıcıya satacaksanız bu fiyattan gider, çevrenizde bir esnaf vs. varsa öyle bir yere satacaksanız 7-8'e iner diye düşünüyorum.)
PS4 Pro sahibiyim, 4 yıldır bende fazla oynamıyorum ayda bir veya 2 ayda bir açıyorum FIFA için. Evde kullanılıyor temiz bir cihaz 1 orijinal 1 çakma kol ne kadar tutar?
Edebilir değil 7 bine esnafa veririm hocam.7k edebilir
Oyunların CD'li olup olmamasına göre değişir ama şahsi düşüncem 9-12 aralığı uygun gibi.
Edebilir değil 7 bine esnafa veririm hocam.
Verebilecek etkileyici bir oyunum yok açıkçası, sadece konsol olarak düşünebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.