PS4 Pro ŞOK'ta 2700 TL

Al diyenler de PS5'i bekle diyenleri de haksız değil.

PS4 proya yatırım yapmak gereksiz. PS4 slim alıp PS5'i beklemek lazım. PS3'ün en iyi grafikli oyunu bir GoW, bir Spider-Man eder mi? 2022'de çıkan PS5 oyunlarını gördüğünüzde PS4 size taş devrinden kalmış gibi gelecek.

Neye göre uzun?

PS5 özel oyunlar çıkmayacak veya sadece PS4 Pro modelinde oynanıp normal PS4 oynanmayacak bir şey yok saçma sapan yorumlar yapmayın.
Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı. PS 4 çıktığı zaman PS 3 hemen bitti mi? Benim ön görüm de bunda geçiş sürecinin daha da uzun olacağını düşünüyorum. Şuan zaten hala daha bir sene olduğu konuşulan konsolun çıkması ve piyasa da kalıcı tutulur hale gelmesi derken PS 4 veya Pro modelinin bir anda kenara atamayacaklarını düşünüyorum. Senin gibi anlamakta problem yaşayan arkadaşlar için kafamda ki düşünceyi böyle uzun uzadıya yazmadığım için kusura bakma. Kendince benim yazdığın tek cümleden bir çıkarımda bulunup bir daha da bu şekilde yorumlar yapma.

Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı. PS 4 çıktığı zaman PS 3 hemen bitti mi? Benim ön görüm de bunda geçiş sürecinin daha da uzun olacağını düşünüyorum. Şuan zaten hala daha bir sene olduğu konuşulan konsolun çıkması ve piyasa da kalıcı tutulur hale gelmesi derken PS 4 veya Pro modelinin bir anda kenara atamayacaklarını düşünüyorum. Senin gibi anlamakta problem yaşayan arkadaşlar için kafamda ki düşünceyi böyle uzun uzadıya yazmadığım için kusura bakma. Kendince benim yazdığın tek cümleden bir çıkarımda bulunup bir daha da bu şekilde yorumlar yapma.

2020 son baharında tanıtılacak, satışa çıkacak ülkemize stokları gelmeye başlayacak derken 2021 Şubat ayını bulur. PS4 hemen terkedilmez. Belki PRO olmayan model biraz zor satılır ama yinede kullanılır. PS4'ün ikinci el piyasası canlanır. Bence PS5'i beklemenin pek bir anlamı yok. Hangi ŞUBAT 2020' de çıkacak deseler tamam. Bekle dersin ama şu an böyle bir durum yok.

@Merry anlamakta sıkıntım mı var?

Bunu yazan ben değilim:

Bunu ben yazmadım ama hala öyle bir şey demedim diyorsun.
Terbiye sınırlarını aşıyorsun laflarına dikkat et. Bunu yazan benim ama yazdığımdan farklı anlamlar çıkarıp yorum katan sensin. Algı ile ilgili kimin sorunları var bir daha düşünmeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı