PS4 Pro ve PSVR ne kadar eder?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Elimde PSVR, PS Camera, 2 adet orijinal Dualshock kontrolcü, RDR2 CD'si, Uncharted 4 CD'si, GTA 5 CD'si, PUBG CD'si ve tabii ki PS4 Pro var. Cihazın herhangi bilinen bir sorunu yok. Kutusu falan duruyor, PSVR'ın da kutusu duruyor. Ortalama ederi ne kadardır, sarı sitede ilana koyacak olsanız kaç yazardınız?

16k hakkı, komple set satmak zor olur, bu yüzden parça parça satardım.
Parça parça uğraşmak istemiyorum, ayrı satış fiyatlarına göre 300-500 daha uyguna koyup direkt daha uyguna elden çıkarsam daha iyi olur. PS4 Pro'yu satıp PSVR'ı 1 yıl satamazsam daha kötü benim için.

Parça parça uğraşmak istemiyorum, ayrı satış fiyatlarına göre 300-500 daha uyguna koyup direkt daha uyguna elden çıkarsam daha iyi olur. PS4 Pro'yu satıp Psvr'ı 1 yıl satamazsam daha kötü benim için.

Hocam biraz zarar ederek konsolculara verebilirsin, en azından gelen müşteriye ürünü tanıtmak ve anlatmak gibi derdin olmaz.

Kimisi abi şurası çizik mi, abi sorunu var mı, anı içi açılmış mı ıvır zıvır şeylerle uğraşmazsın.

Bir de biliyorsun, insanlar ile uğraşmak zor. Ben 1-2K zarar edip konsolcuya verirdim.

Hocam biraz zarar ederek konsolculara verebilirsin, en azından gelen müşteriye ürünü tanıtmak ve anlatmak gibi derdin olmaz.

Bir de biliyorsun, insanlar ile uğraşmak zor. Ben 1-2K zarar edip konsolcuya verirdim.
İnsanlarla uğraşma kısmından da çekiniyorum, adam 3 ay sonra gelip bu böyle oldu diye çıkıp gelse yapacak bir şeyim yok. Konsolcular da cihazı kusurlu cihaz fiyatından düşerek yorumluyorlar, sorunsuz bir cihazı 1-2K aşağısına set olarak satabilir miyim, onu mesaj falan atarak sormam lazım.

İnsanlarla uğraşma kısmından da çekiniyorum, adam 3 ay sonra gelip bu böyle oldu diye çıkıp gelse yapacak bir şeyim yok. Konsolcular da cihazı kusurlu cihaz fiyatından düşerek yorumluyorlar, sorunsuz bir cihazı 1-2K aşağısına set olarak satabilir miyim, onu mesaj falan atarak sormam lazım.
İstanbul'da isen anında satarsın, en azından eline anında sıcak para geçer.

VR'sız, konsola ve oyunlara 9.000₺ teklif ettiler. Çift kollu Slim kasa parasına Pro kasayı o kadar oyunla vermek istemiyorum açıkçası. Sarı siteye ilan açacağım mecbur.

Pro modeli öldürmüşler, o fiyata vermek yerine çöpe atsan daha iyi.

Hocam fotoğrafları güzelce çekin ve ilgi çekici bir açıklama yazın, üründen çok ürünü pazarlamak önemli.

Pazarlık payını ilana ekleyin ve açıklamaya pazarlık sünnettir yazın, gerisi zamana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı