PS4 Pro vs PS4 Slim

Klarnius

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bir sorum olacaktı. Ben PlayStation 4 almayı planlıyorum ve bir kararsızlık içinde kaldım. Sorunum şu, ilan da PlayStation 4 Slim 500 GB gördüm ve fiyatı 6000 TL'ydi ilan da, 2 PlayStation kulaklık, 1 DualShock ve 25 adet oyun veriyordu. Diğer ilanda da PlayStation 4 Pro 1TB 9000 TL'ydi 2 DualShock ve Destiny 2 adlı oyunu veriyordu. Hangisini tercih etmeliyim önerisi olanlar varsa yazabilirler. Başlıca sorularım şunlar: 500 GB yeterli olur mu? PlayStation 4 Pro'nun ne gibi ayrıcalıkları var ve 9000 TL'ye değer mi?

PlayStation 4 Pro öneririm. Bence şimdilerde ps4 almak mantıklı değil ama madem istiyorsun pro al. Desteğinin bitmesine az kaldı çünkü

500 GB yeterli olur muhtemelen. Eğer 4K televizyon varsa PS4 Pro alın yoksa Slim yeter. Destiny 2 bedava bir oyun bu arada.

1 TB olması daha fazla oyun indirebilmeniz demektir. Ben PS4 Pro kullanıyorum ama 1 TB dışında fazla artısı yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…