PS4 Pro vs PS4 Slim

mehmetxs4

Decapat
Yer
İstanbul
PlayStation 4 almayı düşünüyorum. Param şu anlık Slim modeline yetiyor. Ancak kafam Pro modeline de gidiyor. Sizce bütçeyi arttırıp Pro modelini mi almalıyım? Yoksa direkt Slim modelini mi tercih etmeliyim?

PlayStation 4 almayı düşünüyorum. Param şu anlık Slim modeline yetiyor. Ancak kafam Pro modeline de gidiyor. Sizce bütçeyi arttırıp Pro modelini mi almalıyım? Yoksa direkt Slim modelini mi tercih etmeliyim?
PRO öneririm. Slim ben de var aradaki fark 100 oyun var ise 30 oyunda ikiside 30FPS fakat Slim modeli 100 oyunda 30FPS iken PRO modeli 70 oyunda High ve 60FPS oynatıyor. Olay bu. Veya Warzone gibi oyunlarda Slim gibi FPS 40-50 arası değil stabil 60 ve ultrada.

2. Elmi alıcaksınız? Eğer trendyol hepsiburada gibi yerlerden alıcaksanız asla ama asla almayın pro modeli 15 bin slim modeli 11 bin

11 bine series s 17 bine ps5 alınır.
2. El alıcaksanızda ps4 2. el fiyatları ucmuş durumda 5-6 bin civarında 7500'e 2. el series s almanız daha mantıklı.

Hocam on gün önce PS4 Pro aldım daha önce Slim vardı arada çok bariz görüntü kalitesi farkı var 4K tvniz varsa kesinlikle Pro alın.
Önceden pek fark yoktur diyordum fakat alınca fark ettim mesela şöyle örnek vereyim HDR10 aktif olan bir oyunda 4K açtığında mesela Ghost of Tsushima oynarken arkadaki görüntü o kadar netki aradaki farkı açıklıyor bayağı tek sorun PS4 Pro model fanı büyük olduğu için sesli çalışıyor sanırım ben kulaklıkla oynadığım için pek sorun yaşamadım ama takıntınız varsa sorun olabilir.

Hocam 4K oyun deneyimi PS4 Pro 1080p PS4 Slim. Ama derseniz ki PS oyunlarına ilgim yok size Series S öneririm güncel konsol.

Oynatıyor
4K 30 FPS rahat oynatıyor mu, PS4 de 30'un altına iniyor bazen 1080p de.
4k oynatıyor 30 FPS evet ayrıca 1080p içinde pro alınmalı bence çünkü 1080p oyunlarda detaylar çok net görünüyor ayrıca proda ultra olan bir oyun ps4 te öyle değil bence bizzat deneyimlerseniz farkı anlıyorsunuz önceden slim vardı bende satmıştım şimdi tekrar konsol aldım bu sefer pro tercih ettim evet fan sesi fazla ama buna değer farklar var ayrıca yeni almışken şu devirde slim alınmaz bence 7500 liraya aldım ps4 pro 7116b God of war limited edition modeli slimlerde zaten 6 7 k bu parayı verdikten sonra pro mantıklı.

Sony oyunlarını oynamayacaksan Series S öneririm.

Yeter be kardeşim ya Series S önerme timi misiniz?

4k TV yoksa Ps4 Slim alman yeterli seni memnun eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı