PS4 Pro vs. Switch

Bencede PS5 duyurulmuş ve o kadar bütçen var ise bence beklemelisin her zaman aceleci olmanın zararını görmüş biri olarak bunu söylüyorum, para kolay kazanılmıyor bu devirde biliyorsun durumun çok iyiyse sıkıntı yok pişman olursamda satar ucuza tekrar para koyar alırım diyorsan PS5 durmayıp PS4 Pro alabilirsin kötü bir cihaz değil ama bayağı gelişmiş olarak gelecek olan PS5 almak daha mantıklı uzun vade bir yatırım olur diye düşünüyorum. Gerçi ilk çıktığı anda alınmaz bir sonraki versiyonlar daha mantıklı olabilir tabii ama neticede parada senin tercihte.
Hâlâ PS5'i beklemeniz konusunda ısrarcıyım sabrın sonu selamettir. Ama illaki alacağım diyorsanız şöyle izah edeyim;
Vaktimin neredeyse tamamını dışarıda geçiriyorum, evde fazla zamanım yok diyorsanız Nintendo Switch.
Vaktimin neredeyse tamamını evde geçiriyorum, dışarı her zaman çıkmıyorum diyorsanız PS4 Pro.
Not: Switch'e oyunlar çıkmaya devam ediyor tabii ki ama çoğunlukla evdeyseniz televizyona bağlayacağınız bir Nintendo Switch sizi PS4 Pro kadar mutlu etmez. Önerim PS4 Pro
Dünyada tek bir şeyin haterıyım o da PlayStation.
Switch Pro söylentisi vardı ama ne alemde bilmiyorum ben gözüm kapalı Switch Lite alırdım.
Switch Lite alırım her yerde oynarım.
Tamam kardeşim ne kızıyorsun, adamın parası belki 150 TL, yemeğe bu paranın 70 TL'sini vermeye hazır? Böyle düşünmek lazım. Adam zaten 7000 TL'yi vermeye razıysa yukarıdaki açıklamalarıma dayanarak Switch veya PS4 Pro alabilir.
PS5 almanı öneririm. Ama yok ben illa bu ikisinden birini alacağım dersen PS4 Pro al(4K monitör/televizyonun varsa eğer yoksa normal PS4 ya da Slim almanı öneririm. Pro 4K dışında ahım şahım bir şekilde fark ettirmiyor.)Switch daha çok ek konsol gibi fazla oyun bulamazsın.
Aslında pişman olmaz ama birazcık üzülebilir.
Kendimden biliyorum çünkü PS4 sahibiyim. 🙃
Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Alacağım cihazı sadece yazın kullanabileceğim. Hiçbir Ps4 exc. oynamadığım için büyük ihtimalle Ps4 Pro alıp kütüphanesini iyice sömürdükten sonra 😂 cihazı satıp Ps5 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı