PS4 Pro vs Xbox Series S

Series S al ama tavsiye etmem çünkü depolama alanı çok az çok sıkıntı veriyor bu o yüzden Series X al hemen hemen aynı özellikler var.
Hemen hemen aynı özellikler var demek de biraz abartmaya kaçabilir. Bende bir Series S kullanıcısıyım ama Series X ile arasında sağlar kadar grafik farkı var.
Yine de her türlü PS4 Pro yerine Series S tercih edilmeli bence.
 
Series S. PS4 Pro hem yaşı geldi hem de Game Pass sistemi yok. O bulduğunuz Series S yurt dışı ürünüdür bir sorun çıkarsa muhatap bulamazsınız 6300 TL garantili olanı bence para biriktirip garantili olanı alın.

Kanka adamla konuştum Amazon.comdan almış sipariş geçmişinden gösterdi.
 
PS4 Pro alınır. Bu yaz da CFW çıkınca tertemiz AAA Sony oyunlarını oynarsın. Daha sonra 1-2 sene sonra satar XSX alırsın. Şuan PS4 ölmedi ölmeyecek de.
 
Gayet mantıklı aslında ama pek geleceğe yönelik değil bence. Böyle yaparsa muhtemelen yeni çıkan hiçbir oyunu oynayamaz, konu sahibinin tercihi o yüzden.
Şuan PS4'de mükemmel tonlarca oyun var. Sırf Gamepass var diye ezbere Series S yazanlardan bıktım gerçekten. En az 1-2 seneye kadar Pass içinde düzgün oyun çıkmaz. Ama yazın son özel oyunlar geliyor. Ayrıca bu slim değil pro makine kasma falan da yok. Slim olanda kasma ısınınca olur, bakımlı makinada sorun olmaz. Neresinden element uyduruyor bunlar anlamıyorum.

Daha sonra satılıp Xbox alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı