PS4 Pro vs Xbox Series S

Medieef

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13650hx Rtx 4060 16gb Ram 1tb Ssd
Meslek
lise öğrencisi
Kuzenimde Xbox Series S var bende Xbox alacaktım ama PlayStation exclusive oyunlarını oynamayı çok istiyorum. O yüzden PS4 Pro alsam exclusive oyunlarını oynayıp bitirip Xbox'a geçsem nasıl olur?

Ps4 oyunlari pcye cikiyor artik bilgisayariniz varsa bence xbox alin hem gamepass ile hem pc hem xboxtan oyun oynarsiniz(ultimate)

PC varsa Xbox almanın hiçbir mantığı yok, gerçi Xbox almanın hiçbir mantığı yok Xbox'ta yapabildiğini PC de yapabiliyorsun GoW Ragnarok bile PS4'te var tabii 1 2 yıl sonra PC de ama Xbox sahipleri asla özel oyun oynamayacağı gerçeği var, üyelik sistemi bile Game Pass'ten daha kült yapımlara sahip. PS4 Pro alın geçin PC varsa Xbox çok saçma, bir de hem PC de hem Xbox'ta oynarsın demiş aynı oyunu neden ayrı platformda oynasın?

Son düzenleme:
Elimde 1.5 senedir PS4 var ve ay başı Xbox Series S vardı Series S oyunları birebir PC oyunları PS oyunları PC'ye çıkıyor evet ama duyrulan her oyun en kötü 1 sene sonra geliyor yıllarca beklemen gerekcek PS oyunlarını PC de oynamak için ben olsam PS4 Pro alırdım PS Plus extra gibi mükemmel bir hizmette var.

Elimde 1.5 senedir PS4 var ve ay başı Xbox Series S vardı Series S oyunları birebir PC oyunları PS oyunları PC'ye çıkıyor evet ama duyrulan her oyun en kötü 1 sene sonra geliyor yıllarca beklemen gerekcek PS oyunlarını PC de oynamak için ben olsam PS4 Pro alırdım PS Plus extra gibi mükemmel bir hizmette var.
Gerçekten öyle.

PS4'ten önce de Xbox One S ve 360 cihazım da var bu yorumları atarken tecrübelerime dayanarak atıyorum ve PS4'ten sıkılınca elden çıkarması da daha kolay olacaktır 2021 agustos da 1800'e aldıgım PS4 Slim cihazım 4-5kdan gidiyor :D

Xbox One S cihazımı satıp PS 4 Pro aldım exculsive oyunları gerçekten çok başarılı bence PS 4 Pro almanı tavsiye ederim heleki 4K TV varsa tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı