PS4 profil silinince abonelik iptal olur mu?

fenerliq

Hectopat
PS4'ümü satacağım için profilimi sildim. Satacağım kişiye 0 ayarında vereyim diye.
O profilde PS Store hesabım vardı her ay 60 TL çekiyordu ve birçok oyun vardı. O aylık ödemeyi iptal etmeyi unutup direkt profili sildim. Acaba kökten her şey mi silindi yoksa aylık 60 TL çekmeye devam eder mi? Bütün oyunlar silindi mi yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ümü satacağım için profilimi sildim. Satacağım kişiye 0 ayarında vereyim diye.
O profilde PS Store hesabım vardı her ay 60 TL çekiyordu ve birçok oyun vardı. O aylık ödemeyi iptal etmeyi unutup direkt profili sildim. Acaba kökten her şey mi silindi yoksa aylık 60 TL çekmeye devam eder mi? Bütün oyunlar silindi mi yani?

Profilden çıkış yaptıysanız zaten PS Store'dan da çıkış yapmışsınızdır oyunlar Online olarak açılmaz yani. Soruyu pek anlamadım ama galiba sattığınız ps4'de açılıp açılmadığını soruyorsunuz.

Hesabınızı tamamen silip silmediğinize emin olmak için internet sitesinden giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yapabiliyorsanız kendi cihazınızdan hesabı kaldırmışsınız demektir. Geri ekleyip üyeliği iptal edebilirsiniz.

Ha eğer hesabınızı tamamen sildiyseniz geçmiş olsun.

PS4'ümü satacağım için profilimi sildim (satacağım kişiye 0 ayarında vereyim diye)
O profilde PSN hesabım vardı her ay 60 TL çekiyordu ve onu iptal etmeyi unutup direk profili sildim acaba kökten her şey mi silindi yoksa aylık 60 TL çekmeye devam eder mi?

Hesabınızı tamamen silip silmediğinize emin olmak için internet sitesinden giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yapabiliyorsanız kendi cihazınızdan hesabı kaldırmışsınız demektir. Geri ekleyip üyeliği iptal edebilirsiniz.

Evet onu düşündüm ama bir türlü giremiyorum sanırım kullanıcı adını unutmuşum.

Benim PS4ümde 2 tane profil vardı ve ikisini de sildikten sonra hemen sıfırla seçeneğini yaptım tamamen silindiği için de giriş yapmıyor olabilir emin değilim.

Bu arada ben 1 aylık deluxe paket almıştım 60 tllik olan sanırım ve kart bilgileri de kayıtlı değildi fakat buna rağmen her ay otomatik çekiyor diye biliyorum. Yani 12 aylık paketlerden almadim

Evet onu düşündüm ama bir türlü giremiyorum sanırım kullanıcı adını unutmuşum.

Benim PS4ümde 2 tane profil vardı ve ikisini de sildikten sonra hemen sıfırla seçeneğini yaptım tamamen silindiği için de giriş yapmıyor olabilir emin değilim.

Bu arada ben 1 aylık Deluxe paket almıştım 60 TL'lik olan sanırım ve kart bilgileri de kayıtlı değildi fakat buna rağmen her ay otomatik çekiyor diye biliyorum. Yani 12 aylık paketlerden almadim.

Maillerinizi kontrol edin. PSN tarafından fatura olarak yollanan maillerde hesap isminiz yazıyor. İsmi bulduktan sonra giriş yapmayı deneyin.

Benim hatırladıgım kadariyla o hesapta kredi kartı bilgilerim kayıtlı değildi ama yine de bir şey olacak diye korkuyorum en kötü bankayı arayip o aylık ödemeyi iptal ettiremez miyiz veya kart değiştirme?

Destek hattını arayıp hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Hesap ve Güvenlik > 2 adımda doğrulama.
Teşekkürler bir bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı