Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 PS4'te Roblox'u açmaya çalışırken uygulamada bir hata oluştu diye hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
PS4'te Roblox'u açmaya çalışırken uygulamada bir hata oluştu diye hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Shaved Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #2 Uygulamanın verilerini kontrol ettinmi uygulama çökmüş veya hasar almış olabilir. Artı 0 Eksi
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Aralık 2023 #3 En basitinden silip yükle, çözülmeyebilir ama denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
KS KS Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Keremmss dedi: En basitinden silip yükle, çözülmeyebilir ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı. Shaved dedi: Uygulamanın verilerini kontrol ettinmi uygulama çökmüş veya hasar almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bir sıkıntı yok verilerde PS4'ü sıfırladım denedim yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: En basitinden silip yükle, çözülmeyebilir ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı. Shaved dedi: Uygulamanın verilerini kontrol ettinmi uygulama çökmüş veya hasar almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bir sıkıntı yok verilerde PS4'ü sıfırladım denedim yardımınız için teşekkürler.