PS4 satılmalı mı?

delvarto

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
1.398
Makaleler
3
Çözümler
9
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yaklaşık 5 sene önce aldığım konsolum var. 1 TB ve çift kol. Kolun birinde anlamadığım bir sorun var sadece: Ana menüden herhangi bir uygulamaya/oyuna girdiğim zaman herhangi bir komutu algılamıyor, kolu kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Birdenbire kendiliğinden başladı. Sistemde tek sorun bu. Satmayı düşünme sebebim ise hem artık fazla kullanmıyorum hem de hala piyasası varken elden çıkarayım diyorum. Sizce satmalı mıyım ve de satarsam kaç TL'ye satayım?
 
Bence satabilirsin. Bende 500GB Parlak kasa 2 kolu satmayı düşünmeye başladım. Satma sebebim Series S. Bence satman mantıklı olabilir.
 
Ana menüden herhangi bir uygulamaya/oyuna girdiğim zaman herhangi bir komutu algılamıyor, kolu kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Birdenbire kendiliğinden başladı. Sistemde tek sorun bu. Satmayı düşünme sebebim ise hem artık fazla kullanmıyorum hem de hala piyasası varken elden çıkarayım diyorum.

Bence satmayın. Siz bilirsiniz ama.
 
Bence satabilirsin. Bende 500GB Parlak kasa 2 kolu satmayı düşünmeye başladım. Satma sebebim Series S. Bence satman mantıklı olabilir.

2000-2500 arasına gider diye tahmin ediyorum. Satın bence.

2000-2500 civarı gider normalde normal bir PS4 1700-2000 ama sizin 2 kol ve 1TB olduğu için.
Peki belirttiğim arıza için bir düşünceniz var mı? Yazılımsal mıdır?
 
Bence satabilirsin. Bende 500GB parlak kasa 2 kolu satmayı düşünmeye başladım. Satma sebebim Series S. Bence satman mantıklı olabilir.

Çok mantıklı bir hareket hele seris s'ler bu kadar bu kadar ucuzlamışken daha güncel ve üstüne az bir miktar para koyup sıfır cihaz alıyorsunuz artı ülkedeki oyun fiyatları malum Xbox'ın elindeki en büyük koz geliyor burada da Game Pass denen mucizevi buluş sizde PS4 piyasası iyi iken satın oyun oynuyorsanız Xbox seris s alın oynamıyorsanız iyi fiyata satmış olursunuz.
 

Geri
Yukarı