Çözüldü PS4 şifresi nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

socketu87

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5500,RTX 3060 VENTUS 2X,GİGABAYTE 520M-K,ZALMAN KASA,600W ZALMAN PSU,500GB M2 SSD.
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben PS5 alacaktım. Fakat PS4 hesabımın sifresini ve dogum tarihini unnutum. Bunlar yüzünden Gmail'e kod gelse bile dogrulama istiyor ve giremiyorum fakat hesabım PS4 cihazımda var PS5 aldığım zaman PS4'ten nasıl direk hesabı PS5 aktarabilirim herhangi bir hesap veya sifre girmeden öyle bir şey yoksada nasıl düzeltebilirim bu durumu? Umarım anlatabilmişimdir.

Çözüm
Eğer ps4 üzerinden Ea oyunu oynadıysanız. PS4 üzerinden browser aracılığı ile Ea app'ine bağlandığınıda orda doğum tarihini görebiliyorsunuz yazmışlar reddit üzerinde.

If you own GT Sport, you can boot it up and try to play an online tournament race. It will ask you to ‘register’ yourself and fill in some details, but your DoB will already be filled in.

GT Sport sahibiyseniz online tournament race girmeye çalışırsanız sizden register olmanızı istiyor. Doğum tarihi ise otomatik olarak doldurulmuş oluyor yazıyo.

Bu link üzerinden doğum tarihi istemeden resetledim şifremi yazan var.

Bunları deneyin yapabiliyorsanız olmazsa başka çözümler de bulayım.

Bunları deneyin yapabiliyorsanız olmazsa başka çözümler de bulayım

@@socketu87

Eğer ps4 üzerinden Ea oyunu oynadıysanız. PS4 üzerinden browser aracılığı ile Ea app'ine bağlandığınıda orda doğum tarihini görebiliyorsunuz yazmışlar reddit üzerinde.

If you own GT Sport, you can boot it up and try to play an online tournament race. It will ask you to ‘register’ yourself and fill in some details, but your DoB will already be filled in.

GT Sport sahibiyseniz online tournament race girmeye çalışırsanız sizden register olmanızı istiyor. Doğum tarihi ise otomatik olarak doldurulmuş oluyor yazıyo.

Bunları deneyin yapabiliyorsanız olmazsa başka çözümler de bulayım

@@socketu87

Çözüm
Doğum gününü nasıl hatırlamıyorsunuz hocam anlamadım. Kimin doğum tarihi yazılı ki hesapta.

Hocam sallamıştım aldıgım an heyacandan.

Eğer PS4 üzerinden EA oyunu oynadıysanız. PS4 üzerinden browser aracılığı ile EA App'ine bağlandığınıda orada doğum tarihini görebiliyorsunuz yazmışlar Reddit üzerinde.

If you own GT Sport, you can boot it up and try to play an Online Tournament race. It will ask you to ‘register' yourself and fill in some details, but your dob will already be filled in.

GT Sport sahibiyseniz Online Tournament race girmeye çalışırsanız sizden register olmanızı istiyor. Doğum tarihi ise otomatik olarak doldurulmuş oluyor yazıyor.

@@socketu87

Çok Teşekkür ederim deneyeceğim 5dk icinde dönüş yaparım.

Sony'e yaz bizim yapacağımızı bir şey yok.

Bu da yapılmaz hocam.

PS4'te GTA 5 oynadın mı?

Ya da bir Social Club gerektiren bir oyun.

Evet var GTA 5

Bir de bunu buldum hocam. Sayfayı otomatik türkçeye çevirme yaparsınız.

Hocam sallamıştım aldıgım an heyacandan.

Çok Teşekkür ederim deneyeceğim 5dk icinde dönüş yaparım.

Evet var GTA 5
Social club hesap detayları da otomatik PSN doğum tarihini alıyor diye biliyorum. Ordan kontrol etmeyi de deneyin.

Eğer PS4 üzerinden EA oyunu oynadıysanız. PS4 üzerinden browser aracılığı ile EA App'ine bağlandığınıda orada doğum tarihini görebiliyorsunuz yazmışlar Reddit üzerinde.

If you own GT Sport, you can boot it up and try to play an Online Tournament race. It will ask you to ‘register' yourself and fill in some details, but your dob will already be filled in.

GT Sport sahibiyseniz Online Tournament race girmeye çalışırsanız sizden register olmanızı istiyor. Doğum tarihi ise otomatik olarak doldurulmuş oluyor yazıyor.

@@socketu87

Hocam EA da ulaştım fakat.

1700679171013.png

Bu çıkıyor sansürlü yeri nasıl açarım?

Düzenle kısmı var oraya basın mail adresinize kod gönderir o kodu girince orası otomatik dolu gözüküyor.

Hocam eadaki doğum tarihini girdim olmadı. Social Club'a nasıl gireceğim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı