PS4 Şimşek çakarken ekranın gidip gelmesi

Hocam geç cevap yazıyorum kusura bakmayın evdekilere sormam gerekti var mı yok mu diye. Binada topraklama hattı yokmuş.
muhtemelen o yüzden yaşıyorsunuz bu sorunu yani sadece yağmur şimşek zamanı vs başınıza geliyorsa hdmi kaynaklı olduğunu düşünmeyin bile. Yüksek ihtimal topraklama olmaması yüzünden bu sorun.

Sağ ol hocam içimi rahatlattın :D peki bu durumun cihaza bir zararı olmuş mudur?
teknoloji biraz şans işi hani sırf bu yüzden kolay kolay bozulmaz ama kullanım ömrüne etkisi olalabilir. Toprak hat kaçak akımı önlemek daha çok insanları korumak içindir. Ama olumsuzlukları da var tabi
başınıza geldiği gibi ya da bilgisayarınızı takarsınız ses cızılıtılı gelir vs vs. Çok müsait değilim iyi açıklayabildim mi bilmiyorum ama yardımcı olabildiysem ne mutlu.

teknoloji biraz şans işi hani sırf bu yüzden kolay kolay bozulmaz ama kullanım ömrüne etkisi olalabilir. Toprak hat kaçak akımı önlemek daha çok insanları korumak içindir. Ama olumsuzlukları da var tabi
başınıza geldiği gibi ya da bilgisayarınızı takarsınız ses cızılıtılı gelir vs vs. Çok müsait değilim iyi açıklayabildim mi bilmiyorum ama yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Şuan cihaz çalışıyor bir sıkıntısı gözükmüyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim içim rahatladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı