Çözüldü PS4 siyah ekran verdi ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crucible

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PS4'ü normal bir şekilde kullanırken bir anda siyah ekran verdi, sonra PS4'ü kapatip açayım dedim, bu sefer televizyon konsolün açildiğini anlayamiyor. Konsol calışıyor ama televizyonda açık gözükmüyor. Arada bir açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Sorun HDMI'dan dolayi değil. Power kablolarina baktim sorun yok. HDMI'i laptopta denedim sorun yok ama PS4 bir türlü açılmıyor. 2-3 kere güvenli modda ekran geldi onda da parazitlenip 2 dk sonra ekran siyah oldu yeniden.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ü normal bir şekilde kullanırken bir anda siyah ekran verdi, sonra PS4'ü kapatip açayım dedim, bu sefer televizyon konsolün açildiğini anlayamiyor. Konsol calışıyor ama televizyonda açık gözükmüyor. Arada bir açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Sorun HDMI'dan dolayi değil. Power kablolarina baktim sorun yok. HDMI'i laptopta denedim sorun yok ama PS4 bir türlü açılmıyor. 2-3 kere güvenli modda ekran geldi onda da parazitlenip 2 dk sonra ekran siyah oldu yeniden.

Hocam kullandığınız model nedir?

Güvenli moda geçemiyorum televizyon PS4 kapalıymış gibi gözüktürüto geçsem bile siyah ekran var.

Hocam PlayStation 4 üzerinde olan HDMI kablosunu cihaz açılınca çıkarın ve takın.

Hocam PlayStation 4 üzerinde olan HDMI kablosunu cihaz açılınca çıkarın ve takın.

Şu an maalesef deneyemiyorum yarın deneyip sonucu haberdar ederim iyi geceler.

PS4 açik ama televizyon cihaz gücünü deneyle diyor.

Şu an siyah ekrandan daha büyük bir sorun var PS4'ü açnama rağmen televizyon sinyal yok hatası veriyor PS4 açik değil olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Şu an maalesef deneyemiyorum yarın deneyip sonucu haberdar ederim iyi geceler.

PS4 açik ama televizyon cihaz gücünü deneyle diyor.

Şu an siyah ekrandan daha büyük bir sorun var PS4'ü açnama rağmen televizyon sinyal yok hatası veriyor PS4 açik değil olarak gözüküyor.
Hocam seri numarası nedir?

Şu an siyah ekrandan daha büyük bir sorun var PS4'ü açmama rağmen televizyon sinyal yok hatası veriyor PS4 açik değil olarak gözüküyor.

TV'nin mi? PS'nin mi?

Hocam HDMI sorunlu olabilir gibi geldi bana.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı