Smart TV gerek yok PS4 Youtube, Twitch ve Netflix benzeri uygulamalar var. Öneririm LG 25UM58-P 25" 5ms (2xHDMI) Full HD IPS Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin TeknolojiYa bir de Smart TV olursa iyi olur ya.
Smart TV gerek yok PS4 Youtube, Twitch ve Netflix benzeri uygulamalar var. Öneririm LG 25UM58-P 25" 5ms (2xHDMI) Full HD IPS Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin TeknolojiYa bir de Smart TV olursa iyi olur ya.
Mantıklı ama bu monitör bana TV lazım dediğim gibi Çizgi Film izlicem ve internet yemesini istemiyorum.Smart TV gerek yok PS4 Youtube, Twitch ve Netflix benzeri uygulamalar var. Öneririm LG 25UM58-P 25" 5ms (2xHDMI) Full HD IPS Monitör | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
O fiyata smart zor. Sunny Axen 32 İnç 82 Ekran Smart Hd Uydu Alıcılı Wifi Led Televiz - n11.comYa bir de Smart TV olursa iyi olur ya.
400-500 TL arası Smart TV bulursan bana haber ver ben de alayım.Mantıklı ama bu monitör bana TV lazım dediğim gibi Çizgi Film izlicem ve internet yemesini istemiyorum.
Bunu alabilirsiniz smart gerek yok PS4 zaten o işi görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.