PS4 Slim mi Xbox One X mi?

batufpsz

Picopat
Daha fazla  
Aktif olarak bilgisayar kullanıyorum ve öğrenciyim. Çok da elime para geçmez, bilgisayarımı ya PS4 Slim ile ya da Xbox One X ile takaslayacağım. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde yok. Fakat One X sorunlu bir cihaz genel olarak.
Xbox One X nasıl sorunlu cihaz anlamadım. Microsoft'un en saglam modelleri Xbox One ve X modeli neredeyse hic bozulmuyor.Performans olarakta Ps4 daha üstün ve 4K 30 fps oynatıyor.

Genelde yok. Fakat One X sorunlu bir cihaz genel olarak.

@Rogturk Neye katılmıyorsunuz tam olarak? Uçan kuş bilir One X'in sorunlarını.
Ne Sorunu varmış söyler misin? Benim elime 4-5 tane Xbox One X geçti hic bir sorunu yoktu. Asıl sorunu olan Ps4. Fanlar Ucak motoru gibi çalışıyor.

Oyunlara da ayrıca bütçe ayıracak mısın? Kırık kullanılacaksa PS4 Slim bu açıdan daha ekonomik olabilir. Ama Xbox One X grafik gücünde tartışmasız üstün ve arada kayda değer fark var.

Oyunlara da ayrıca bütçe ayıracak mısın? Kırık kullanılacaksa PS4 Slim bu açıdan daha ekonomik olabilir. Ama Xbox One X grafik gücünde tartışmasız üstün ve arada kayda değer fark var.

Şimdi alacağım PS4 de The Last of Us, Red Dead Redemption2, FIFA23 var ama Xbox'da sadece kol var hangisini seçmeliyim.

Aktif olarak bilgisayar kullanıyorum ve öğrenciyim. Çok da elime para geçmez, bilgisayarımı ya PS4 Slim ile ya da Xbox One X ile takaslayacağım. Öneriniz nedir?

PS4 için fan sesi hakkında birkaç duyum aldım fakat şahsen kullanmadım PS5 kullandım resmen bir efsane TLOU gibi Sony yapımı özel oyunları seviyorsan PS4'ü öneririm fakat daha çok Rainbow Six: Siege vb. oyunlar oynuyorsan Xbox olabilir fakat bence PS4.

One X tabii ki de şu devirde hâlâ PS4 alanları düşünemiyorum fan sesi sorunu oyun pahalılığı One X'e göre daha güçsüz bir cihaz yerinizde olsam direkt One X'e geçer 4K'nın tadını çıkartırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı