PS4 Slim. Önceki nesilin kazananı kesinlikle Xbox değildi.
Xbox One X nasıl sorunlu cihaz anlamadım. Microsoft'un en saglam modelleri Xbox One ve X modeli neredeyse hic bozulmuyor.Performans olarakta Ps4 daha üstün ve 4K 30 fps oynatıyor.Genelde yok. Fakat One X sorunlu bir cihaz genel olarak.
Ne Sorunu varmış söyler misin? Benim elime 4-5 tane Xbox One X geçti hic bir sorunu yoktu. Asıl sorunu olan Ps4. Fanlar Ucak motoru gibi çalışıyor.Genelde yok. Fakat One X sorunlu bir cihaz genel olarak.
@Rogturk Neye katılmıyorsunuz tam olarak? Uçan kuş bilir One X'in sorunlarını.
Oyunlara da ayrıca bütçe ayıracak mısın? Kırık kullanılacaksa PS4 Slim bu açıdan daha ekonomik olabilir. Ama Xbox One X grafik gücünde tartışmasız üstün ve arada kayda değer fark var.
Aktif olarak bilgisayar kullanıyorum ve öğrenciyim. Çok da elime para geçmez, bilgisayarımı ya PS4 Slim ile ya da Xbox One X ile takaslayacağım. Öneriniz nedir?
Aktif olarak bilgisayar kullanıyorum ve öğrenciyim. Çok da elime para geçmez, bilgisayarımı ya PS4 Slim ile ya da Xbox One X ile takaslayacağım. Öneriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.