sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Mayıs 2021 #41 SkyLord06TR dedi: Sorunu neyse söyler misin? Isınmayan PS4 mü var ayrıca fat 2-3 katı daha fazla ısınıyor 2018'den beri kullanıyorum ne sorun gördün? Genişletmek için tıkla... Soba gibi yanıyor oyuna girer girmez PES 21 de bağırıyor analig oynamak haram oldu.
SkyLord06TR dedi: Sorunu neyse söyler misin? Isınmayan PS4 mü var ayrıca fat 2-3 katı daha fazla ısınıyor 2018'den beri kullanıyorum ne sorun gördün? Genişletmek için tıkla... Soba gibi yanıyor oyuna girer girmez PES 21 de bağırıyor analig oynamak haram oldu.
Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #42 360388 dedi: Sorunu ne söyler misin? Isınmayı bariz sallıyorsun. Canlı ısınma karşılaştırmaları bile var. Genişletmek için tıkla... Dostum nereden Alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? sakinolum dedi: Soba gibi yanıyor oyuna girer girmez PES 21 de bağırıyor analig oynamak haram oldu. Genişletmek için tıkla... Dostum nereden Alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan?
360388 dedi: Sorunu ne söyler misin? Isınmayı bariz sallıyorsun. Canlı ısınma karşılaştırmaları bile var. Genişletmek için tıkla... Dostum nereden Alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? sakinolum dedi: Soba gibi yanıyor oyuna girer girmez PES 21 de bağırıyor analig oynamak haram oldu. Genişletmek için tıkla... Dostum nereden Alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #43 Mahmutab dedi: Dostum nereden alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? Dostum nereden alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? Genişletmek için tıkla... 2. el alın 2000 TL cebinizde kalsın.
Mahmutab dedi: Dostum nereden alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? Dostum nereden alabilirim? Teknosa da Vatan da falan var mıdır PS4 Slim? Şu 3 oyunlu falan oluyor ya onlardan? Genişletmek için tıkla... 2. el alın 2000 TL cebinizde kalsın.
Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #44 sakinolum dedi: 2. el alın 2000 TL cebinizde kalsın. Genişletmek için tıkla... 2.El Almak İstemiyorum Para Konusunda Sıkıntım Yok nereden Alabilirim?
sakinolum dedi: 2. el alın 2000 TL cebinizde kalsın. Genişletmek için tıkla... 2.El Almak İstemiyorum Para Konusunda Sıkıntım Yok nereden Alabilirim?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #45 Mahmutab dedi: 2.el almak istemiyorum para konusunda sıkıntım yok nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Mediamarktan o 3 oyunlu paketi alabilirsiniz.
Mahmutab dedi: 2.el almak istemiyorum para konusunda sıkıntım yok nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Mediamarktan o 3 oyunlu paketi alabilirsiniz.
Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #46 sakinolum dedi: Mediamarktan o 3 oyunlu paketi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim reis stoklarda sorun olur mu tam kapanma bitince almaya gidicem çünkü?
sakinolum dedi: Mediamarktan o 3 oyunlu paketi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim reis stoklarda sorun olur mu tam kapanma bitince almaya gidicem çünkü?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #47 Mahmutab dedi: Teşekkür ederim reis stoklarda sorun olur mu tam kapanma bitince almaya gidicem çünkü? Genişletmek için tıkla... Olmaz mağazayı ararsınız sorarsınız.
Mahmutab dedi: Teşekkür ederim reis stoklarda sorun olur mu tam kapanma bitince almaya gidicem çünkü? Genişletmek için tıkla... Olmaz mağazayı ararsınız sorarsınız.