PS4 Slim oyun oynarken üst kapağı sökmek

sakinolum

Decipat
Makaleler
1
Sıcaklık değerini ve fan sesini etkiler mi? Toz problem değil her ay üst kapağı açıp fanını temizliyorum.

Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.

Termal macunu değiştirince cihaz açılmış olacak.
Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.

Peki etki eder mi? Isınma ve fan sesinde.

O zaman içindeki termal macun onu yıllarca götürür dediğim gibi anormal bir ısınma varsa garantiye falan gönder.

Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.
Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.

Bir de ben değiştiremem termal macunu PC olsa neyse elim o kadar da yatkın değil.

Termal macunu değiştirince cihaz açılmış olacak.

Peki etki eder mi? Isınma ve fan sesinde.

Bende de PS4 Slim vardı sattım çok ısınınca korkmana gerek yok yanma gibi bir şey söz konusu bile digil. Sadece kapagına ısı vurur zaten oyunu 1 dk kapattıktan sonra normale döner. Isısı.

Garanti yoksa termal macun değişimi yaptırt PS tamircilerinde falan.

Garantisi yoksa açabilirsiniz içini. Bir şey değişmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…