Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.
Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.
O zaman içindeki termal macun onu yıllarca götürür dediğim gibi anormal bir ısınma varsa garantiye falan gönder.Termal macunu değiştirince cihaz açılmış olacak.
O zaman içindeki termal macun onu yıllarca götürür dediğim gibi anormal bir ısınma varsa garantiye falan gönder.
Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.
Termal macunu değiştirince cihaz açılmış olacak.
Peki etki eder mi? Isınma ve fan sesinde.
Garanti yoksa termal macun değişimi yaptırt PS tamircilerinde falan.Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.
Bir de ben değiştiremem termal macunu PC olsa neyse elim o kadar da yatkın değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.