PS4 Slim oyun oynarken üst kapağı sökmek

Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.

Termal macunu değiştirince cihaz açılmış olacak.
Adam icat etmiş işte kapağı kaldırmana gerek yok ısındığını düşünüyorsan termal macun değişimi yap.

Peki etki eder mi? Isınma ve fan sesinde.

O zaman içindeki termal macun onu yıllarca götürür dediğim gibi anormal bir ısınma varsa garantiye falan gönder.

Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.
Cihazı ocak ayında 2. el almıştım ısınıyordu ama çok fazla değil sesi de azdı son 1 aydır hem ısınmaya hem de ses çıkarmaya başladı garantisi yok cihazın.

Bir de ben değiştiremem termal macunu PC olsa neyse elim o kadar da yatkın değil.

Bir de ben değiştiremem termal macunu PC olsa neyse elim o kadar da yatkın değil.
Garanti yoksa termal macun değişimi yaptırt PS tamircilerinde falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı