Hayır, takılması da anlamsız olurdu zaten. Konsol oyuncuları olarak 7 sene boyunca kafamız rahat oynamaktan memnunuz.Konsola ekran kartı takılıyor mu?
Hayır, takılması da anlamsız olurdu zaten. Konsol oyuncuları olarak 7 sene boyunca kafamız rahat oynamaktan memnunuz.Konsola ekran kartı takılıyor mu?
Bütçenizi belirtip ayrıca konu açmanız lazım.PS5 almaya karar verdim ama yanına 1080p'de 60 FPS verecek bir sistem önerebilir misiniz?
Bütçe belirtin.PS5 almaya karar verdim ama yanına 1080p de 60 FPS verecek bir sistem önerebilir misiniz?
Başka bir konu açın ama zor.3500 TL bütçem var
Hocam 3500 TL'ye i3-10100F'li RX560 4GB'li anca gelir onda da her oyunda o fpsyi alamazsınız.3500 TL bütçem var
Hayır, takılması da anlamsız olurdu zaten. Konsol oyuncuları olarak 7 sene boyunca kafamız rahat oynamaktan memnunuz.
Ben uzun süredir sadece FIFA alıyorum. Bir de RDR2 aldım. Onun dışında ihtiyacım da olmuyor açıkçası vaktimi alıyor bayağı. Bu arkadaşımıza da orta halli bir PC ile PS5 öneririm. Geriye yönelik oyunlar da oynanabiliyor.Hocam bende konsol oyuncusuyum aslında.
Çaktırmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.