PS4 slim+ RTX 3060 Ti PC vs. PS5 + RX 570 PC

Bütçe
11000

EnginBaylor

Hectopat
Daha fazla  
11000 TL bütçem var. En az 5 yıl beni götürmesini istiyorum. PS4 slim+ RTX 3060 Ti sistem mi almalıyım yoksa PS5+ RX 570 ikinci el PC mi almalıyım? Ya da başka bir öneriniz var mıdır? Kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlara PS5 kadar para verebilecekseniz PS5 + RX 570 sistem derim. Veremeyecekseniz hem geçmiş özel oyunları hem de şu anki oyunları oynayabilmeniz için PS4 + 3060 Tİ ikilisini almak daha mantıklı. Eğer daha stabil, uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız PS5 alıp kardeşlik ve takas sistemleriyle Dualsense ile birlikte oyunları oynayabilirsiniz.

11000 TL bütçem var. En az 5 yıl beni götürmesini istiyorum. PS4 slim+ RTX 3060 Ti sistem mi almalıyım yoksa PS5+ RX 570 ikinci el PC mi almalıyım? Ya da başka bir öneriniz var mıdır? Kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Konsola ekran kartı takılıyor mu? Ya da yanlış anladım PS4 Slim ve RTX 3060 Ti sistem almak istiyorsunuz da öyle olsa bile 11.000 liraya biraz zor. Ben sadece 2060'lı laptopu 10.800'e almıştım şu an 12.300 lira.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı