PS4 Slim vs Xbox One S

PS4 SLİM VS XBOX ONE S

• PS4 SLİM

Oy: 5 83,3%
  • XBOX ONE S

Oy: 1 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .

Salih Melih

Megapat
Daha fazla  
Yakın zamanda konsol almayı düşünüyorum fakat PS4 Slim ve Xbox One S arasında kaldım. Beni en çok düşündüren ise Xbox One S'in 4K oyun oynatabilmesi fakat PS4 Slim'in 1080p oyun oynatması, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de kendine göre avantajları var;

Xbox'un geriye uyumluluğu.
Upscale ile de olsa 4K.
Bana göre hem kontrolcü hem konsol tasarımı Slim'den daha iyi S modelinin. (Slim kötü demiyorum ama S daha güzel bence)
Xbox Live ile PS'e göre daha iyi aylık oyunlar.

PS avantajları ise biraz daha iyi çözünürlükte oyun oynatması ve performans. (Ki S modeli düz modele göre 3-5 FPS daha yüksek veriyor ancak bu yanlış anlaşılmasın aralarında önemli bir fark yok açıkçası)
Exclusive oyunları kanımca daha iyi.
Ülkemizde daha çok sevilen/bilinen bir konsol kısacası daha yaygın.

Xbox One S 4K oyun oynatmıyor. 4K bluray oynatıyor. Arkadaşlarında hangisi varsa onu al. Ama en önemli exclusive (konsola özel) oyunlardır. İkisinide iyice araştır. Kafana yatanı al.

4K'ya Upscale ediyor.
4K ya Upscale edebildigi 5 oyun var fark yok diyebilirim. Ettigine inanmak zor. Asıl 4k destekleyen PS4 Pro XB1 S 4k video oynatıyor zaten donanım olarak 4K oyun oynatması imkansız bence PS4 almalısın Türkçe dublaj ve altyazılı exculusive oyunları, daha fazla excusive oyunları, Rahat bi şekilde oyun takaslana bilmesi, Türkiye'de çok fazla tercih edilmesi bu önemli çünkü multiplayer oyunlarda XB1'de Türk bulmak zor. XB1 S'de kullanıyorum PS4 çoğu yönden daha iyi Microsoft tüm yatırımı PC platformuna yapıyor keşke biraz daha özen gösterilse cihaza özel oyun çıkmıyor çıkan oyunlarda PC'de var. Iyi PC'si olan zaten XB1 almıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı