PS4 Sony Wireless Headset Mikrofonu PC'de Çalışmıyor

gencaverboss

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhabalar, PS4 Wireless Headset mikrofon kullanıyorum PS4'te fakat PC'ye taktığımda sadece hoparlör kısmı çalışıyor, mikrofon çalışmıyor. Bunun için ekstra ayar yapmam gerekli mi yoksa PC ile mikrofonu uyumlu değil mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum bilgisayar üzerinde sadece ses kısmından kulaklığı seçiyorum kendisi aktif oluyor ama kablosuz şekilde bağlıyorum kablolu değil. Discord veya Skype üzerinden giriş ve çıkış ayarlarından kulaklığı kontrol edin.

Ben kullanıyorum bilgisayar üzerinde sadece ses kısmından kulaklığı seçiyorum kendisi aktif oluyor ama kablosuz şekilde bağlıyorum kablolu değil. Discord veya Skype üzerinden giriş ve çıkış ayarlarından kulaklığı kontrol edin.

Taktım kablosuz olarak USB'yi çalışmıyor. Masaüstü bilgisayarım var anakart içerisinde Bluetooth yok diye mi? Skype üzerinde test ettim ses çizelgesi artmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı