PS4 Tavsiyesi

Bende araştırdım bayağı ama 1tb ve 500 gb arasında böyle birşey duymadım.
Ben mi atladım acaba?
1216 serisi ve Eurasia garantisi olmasına dikkat ediyorum.

Peki Ps'ye oyun yükleyebiliyor muyuz?
Mesela ben bir Ps Cafeden 2k16 kiraladım ve yükledim onu ps'ye offline şekilde oynayabiliyor muyum?
CD'yi takmadan oynayamazsınız.

Bende araştırdım bayağı ama 1tb ve 500 gb arasında böyle birşey duymadım.
Ben mi atladım acaba?
1216 serisi ve Eurasia garantisi olmasına dikkat ediyorum.

Peki Ps'ye oyun yükleyebiliyor muyuz?
Mesela ben bir Ps Cafeden 2k16 kiraladım ve yükledim onu ps'ye offline şekilde oynayabiliyor muyum?

%10 daha hafif tasarlanan bu sürüm, aynı zamanda da %8 oranında daha az enerji harcıyor.

Çoğunluğa göre. 500 GB alıp ileride 2 TB HDD takmak para açısından da tasarruf. İnsanlar sadece 1 TB alırken 'aa bak bu da varmış.' diyebilmek için bunları söylüyor. Yoksa asıl farkın HDD olduğu ortada.

Çoğunluğa göre. 500 GB alıp ileride 2 TB HDD takmak para açısından da tasarruf. İnsanlar sadece 1 TB alırken 'aa bak bu da varmış.' diyebilmek için bunları söylüyor. Yoksa asıl farkın HDD olduğu ortada.
Ben 3.5 HDD aparatı sipariş verdim. Gelsin Black HDD takıp deneyeceğim.

Ben 3.5 HDD aparatı sipariş verdim. Gelsin Black HDD takıp deneyeceğim.
Ben hız olarak çok fazla şey değişeceğini sanmam. Ama bir şeyi merak ettim. 980 Ti SLİ'a sahip değil miydiniz siz? PS4 niye aldınız? Hatta hangi oyundan dolayı aldınız?

500 GB ile aynı fiyatta çıktı 1 TB. Asıl fark elbette HDD. Ama daha sessiz oluşunu ve daha az güç tükettiğini de yok sayıp hikaye denilemez. 2 TB HDD takacak olsam bile güncel bir sürüm almak varken 500 GB olanı almam. Sen alacaksan alabilirsin.

Ben hız olarak çok fazla şey değişeceğini sanmam. Ama bir şeyi merak ettim. 980 Ti SLİ'a sahip değil miydiniz siz? PS4 niye aldınız? Hatta hangi oyundan dolayı aldınız?
Yurtdışına çıktım. 275$ dedi adam. Kucakladım geldim bende. :LOL:

PS4"Cuh 1216 İstiyorsunuz ama en çok satılan 1116A Serisidir.. Cuh"1200 Serisi Adnr17"nin dediği gibi Daha Hafif ve %8 daha az güc tüketiyor. Peki Daha Az Güc Tüketen PS4 Alıcaksınızda neden? Diğer eski PS4"Ler oyunları Çalıştırıyormu Çalıştırıyor oyunu aynı Grafik"Lerde açmıyormu Açıyor Peki arasındaki fark"ney Şimdi? Oyunu eski seri PS4"Lerde çalıştırıyor Yeni Seri PS4"Lerde Çalıştırıyor Aynı.. Evet daha Hafif yeni seri Hergün elinize alıp kaldırıcakmısınızki PS4 Konsolunuzu?..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı