PS4 Termal macun Değişimi Deneyimleri

Hocam bende temizlerken 3 5 pedi ezdim yanlışlıkla sonra tekrar ped koyamadım pedisz çalışır mı?

Son düzenleme:
Hocam bende temizlerken 3 5 pedi ezdim yanlışlıkla sonra tekrar ped koyamadım pedisz çalışır mı?
evet çalışır ; fakat 5 dereceye kadar daha sıcak çalışması anlamanı gelir. Dolasıyla daha fazla fan sesi çıkacaktır.

Kardeşim sorunu çözdün mü? Aynı model bende de var.
Kardeşim sorunu çözdün mü? Aynı model bende de var.

Benimki de artık çok fazla ses yapıyor. Bende MX 4 siparişi verdim umarım aynı sorun bende de olmaz.

Hocam ben noctuca nth1 termal macun kullandım çok başarılı dizede öneririm.

Ben Teknobiyotik'ten aldım ama termal ped değiştirmedigim için gine kötü perf veriyor.

Brom ben dün termal macunumu uyguladım şu an bende şoktayım aletten çıt çıkmıyor resmen. Termal ped kullanmadım. Çıkan pedleri yeniden yerine oturttum. Soğutma bloğunda çok pislik vardı onu da temizledim. Eskiden oyundan çıkınca fan aynı devirde dönüyor, susmuyordu. Kısacası şu anlık sorun yok.

Ben de tecrübemi paylaşayım. Aliexpress üzerinden Thermalright Odyssey 1mm termal pad ve Thermal Grizzly Kryonaut aldım. Uyguladım ve ses büyük ölçüde azaldı. Tabi ki Series X kadar sessiz değil ama gene de eski haline göre epey sessiz. Çok sessiz olmamasının sebebi belki aldığım macun sahtedir ya da Bluray okuyucunun rollerlarını temizlemek istedim açmışken, Bluray okuyucunun kapağını düzgün kapatamamışım. Konsolu topladım bi baktım cd almıyor. Sonra açtım düzelttim yeniden topladım. Macunu yeni sürdüğüm için ise ellemedim belki sök tak yaptığım için iyi olmamış olabilir. Gene de ilk seri olduğu için sesini normal karşılıyorum. Ve kasaya dokunduğumda eski haline kıyasla daha soğuk.
Arkadaşlar kafama takıldı ve Teknobiyotik'den MX 4 alıp onu da denedim. Kesinlikle daha iyi oldu. Büyük ihtimal benim aldığım Kryonaut sahteydi. Size tavsiyem hiç sağa sola bulaşmadan Teknobiyotik'den orijinal MX 4 alıp kullanmanız.
Bu ara değiştirmişken bios pilini de değiştireyim dedim. Çünkü bitince sıkıntı olabiliyormuş. GP'nin CR2032 pilini kullandım. Çıkarttığım pil boşta 2.8 V verirken yeni taktığım 3.35 V veriyordu.

Son düzenleme:

Hangi videodan bakarak montaj yaptın acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…