PS4 termal macun degisimi ve disk kapasitesi artirma islemi ne kadar tutar?

shiatai

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PS4 icin termal macun ve temizletme işlemi yaptırmak istiyorum, bir de 500GB'lik olduğu icin 500GB'lik bir depolama daha alıp orada PS'yi tamir edecek adama taktirtmak istiyorum, ne kadara patlar bunların hepsi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 2 tane HDD veya SSD taktıramazsınız, çünkü tek bir yuva var. Bu arada bu işlemi kendiniz yapabilirsiniz, oldukça basit. Termal macun değişimi ise +/- 200/250 lirayı geçmemesi lazım.

Öncelikle 2 tane HDD veya SSD taktıramazsınız, çünkü tek bir yuva var. Bu arada bu işlemi kendiniz yapabilirsiniz, oldukça basit. Termal macun değişimi ise +/- 200/250 lirayı geçmemesi lazım.

Yani şimdi 500GB yer varsa bir 500 daha alırsam bir şey degismeyecek olacak o zaman. Temizleme işlemi kolay fakat yanlış bir şey yaparsam diye korktuğumdan denemiyordum neyse denerim artik. Peki uygun 1TB'lik HDD veya SSD önerebilir misiniz? Bir de hocam macunu kendim mi alıp tamirciye vermeliyim yoksa onun macunu daha mı iyidir?

Bende de 8 yıllık Slim var, bir kez olsun termal macun yaptırmadım. PS4'ler için termal macun değiştirme çok gerekli değil bence, hiçbir zaman performans düşüklüğü yaşamadım zannımca.

Tamirci olarak kesinlikle güvendiğiniz tamirciye verin, en ufak hatasında patlıyor alet çünkü, PS3'üm çöp olmuştu öyle.

Oo hocam o zaman termal macun değişimine gerek bile yok biraz ses çıkıyor oda tozdan galiba peki bu depolama olayı için kendim mi yapayım tamirciye mi vereyim.

Oo hocam o zaman termal macun değişimine gerek bile yok biraz ses çıkıyor oda tozdan galiba peki bu depolama olayı için kendim mi yapayım tamirciye mi vereyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu kullanmıştım.

Hocam biraz daha uygun güzel bir şey bulabilir miyim piyasada peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…