PS4 termal macun degisimi ve disk kapasitesi artirma islemi ne kadar tutar?

shiatai

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PS4 icin termal macun ve temizletme işlemi yaptırmak istiyorum, bir de 500GB'lik olduğu icin 500GB'lik bir depolama daha alıp orada PS'yi tamir edecek adama taktirtmak istiyorum, ne kadara patlar bunların hepsi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Lenovo bu işin en iyilerindendir. 3 yıldır kullandım bana mısın demiyor.

Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba.

Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba.

Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil.

Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem.

Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil.

Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem.

Hocam garantisi bitmeden kışa doğru satıp Xbox almayi düşünüyorum mantıklı mı sizce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı