S shiatai Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba PS4 icin termal macun ve temizletme işlemi yaptırmak istiyorum, bir de 500GB'lik olduğu icin 500GB'lik bir depolama daha alıp orada PS'yi tamir edecek adama taktirtmak istiyorum, ne kadara patlar bunların hepsi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba PS4 icin termal macun ve temizletme işlemi yaptırmak istiyorum, bir de 500GB'lik olduğu icin 500GB'lik bir depolama daha alıp orada PS'yi tamir edecek adama taktirtmak istiyorum, ne kadara patlar bunların hepsi?
KS KS S shiatai Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #11 IamTheDragon dedi: WD Elements 2.5" 1.5TB Harici Hard Disk Fiyat & Özellik | MediaMarkt WD Elements 2.5" 1.5TB Harici Hard Disk fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam Lenovo bu işin en iyilerindendir. 3 yıldır kullandım bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba. Artı 0 Eksi
IamTheDragon dedi: WD Elements 2.5" 1.5TB Harici Hard Disk Fiyat & Özellik | MediaMarkt WD Elements 2.5" 1.5TB Harici Hard Disk fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam Lenovo bu işin en iyilerindendir. 3 yıldır kullandım bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba.
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 978 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #12 shiatai dedi: Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba. Genişletmek için tıkla... Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil. Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem. Artı 0 Eksi
shiatai dedi: Hocam peki bu PS4'ün garantisi var bunun icini açtığım an garantisi gider böyle bir şey yapmaya değer mi sizce ve bir de teşhir üründü galiba. Genişletmek için tıkla... Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil. Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem.
KS KS S shiatai Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #13 IamTheDragon dedi: Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil. Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitmeden kışa doğru satıp Xbox almayi düşünüyorum mantıklı mı sizce. Artı 0 Eksi
IamTheDragon dedi: Garantisi falan varsa eğer tekrar toplayamam diyorsanız içini açmayın bence, teşhir ürün almanız hata olmuş ama PC kadar büyük bir hata değil. Yani hocam şu an bence zaten eğer oyundan oyuna atliyorsaniz garanti bittikten sonra HDD takabilirsiniz, ondan önce açmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi bitmeden kışa doğru satıp Xbox almayi düşünüyorum mantıklı mı sizce.