PS4 varken Nintendo Switch Lite alınır mı?

Prfctsusanoo19

Decapat
Katılım
20 Ekim 2021
Mesajlar
397
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba evimde 5 yıllık PS4 var ve aklıma Nintendo Switch Lite geldi sizce almalı mıyım, bazen haftalık tatillerde şehir dışına çıkıyorum eğer sonradan oyun alırsam 500 TL yerine 2. el alırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba evimde 5 yıllık PS4 var ve aklıma Nintendo Switch Lite geldi sizce alınır mı, bazen haftalık tatillerde şehir dışına çıkıyorum eğer sonradan oyun alırsam 500 TL yerine 2. el alırım.

Oyunlarına para verilmez bence. Ben de alacaktım fakat 2. el oyunları bile 500TL'den başlıyor. Yoksa güzel bir konsol. El konsolu için aralıkta Steam Deck çıkacak. Eğer ülkemizde pahalı olmazsa onu bekleyin derim.
 
Bence Zelda Breath Of Wild, Super Mario Odyssey, Xenoblade chronicles 2 gibi oyunlar için alınır. Ayrıca Skyrim ve Witcher 3'ü de elden oynaması güzel olur. Ama tek dezavantaj oyunlar pahalı. PS5'in de pahalı yapacak bir şey yok. Bu konsolun tek avantajı piyasaya göre fiyatı bir tık daha iyi. Yani 3 oyun falan alınabilir şimdilik konsol alınır alınmaz. Oyunları online almak daha uygunmş. İyi bir Micro SD kartta almanızı tavsiye ederim.
Not: Bakın piyasaya göre iyi diyorum yoksa Türkiye'de her şey pahalı.
 
Hocam Switch grubumuz var kendi aramızda 20 kişi felanız hepimizin cihazı CWF'li, üzerine para koyup V1 CWF'li makine almak çok daha mantıklı, emummc ile satın aldığınız veya F2P oyunları da online olarak oynayabiliyorsunuz.
 
Ben almanızı önermem. Yerinizde olsam ps oyunlarını yeterince oynadıysanız onu satıp xbox series s almak olurdu. ps4 ikinci el piyasasını bilmiyorum ama üzeirne koymaya değer.
 
Merhaba evimde 5 yıllık PS4 var ve aklıma Nintendo Switch Lite geldi sizce alınır mı, bazen haftalık tatillerde şehir dışına çıkıyorum eğer sonradan oyun alırsam 500 TL yerine 2. el alırım.

PS1'den bu yana PS kullanıcısı olarak PS'den başka her türlü konsol sizin için macera gibi bir deneyim olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı