PS4 ve Telefon mu? Yoksa Sadece İyi Bir Telefon mu?

PS4 Ve Telefon Mu 2k+2k=4k Yoksa Amiral Gemisi iyi Fotoğraf çeken Telefon Mu?

  • PS4 ve telefon almak mantıklı bir telefona o kadar para vermek doğru olmaz

    Oy: 19 73,1%
  • Bence PC iyi ise güzel bir telefon daha mantıklı seçim

    Oy: 7 26,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    26

leylimley

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2018
Mesajlar
36
Merhabalar,
bütçem 4000TL Staj ücretimi biriktirdim ve zevklerim doğrultusunda harcamayı planlıyorum.
PS4 ve telefon mu almalıyım 2K+2K şeklinde yoksa sadece telefona mı yatırmalıyım? İsteklerim doğrultusu şu yönde tavsiye bekliyorum işin içinden çıkamıyorum.

İyi bir bilgisayarım var fakat Fifa ve Pes PS4'te daha etkili oynandığı için PS4 almak istiyorum. Sadece rekabet içeren oyunları oynamayı severim.
Fifa vb. oyunlarda lag yapan PC oyuncuları olmadıgı için ve toxic playerlerin az olduğunu bildiğim için PS4 almak istiyorum.
Siz olsanız sadece amiral gemisi bir telefon mu alırsınız yoksa PS4 ve parayı 2'ye mi bölerdiniz ?

Benim amacım telefonda iyi bir fotoğraf çekmek onun dışında telefondan beklentim yok tabi bu istediğim özellikte amiral gemilerinde oluyor, içinden çıkamıyorum ve yardım istiyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen telefona 600-700'den fazla vermezdim. Giriş seviyesi olup yeteri kadar dahili hafızaya, iyi ve güncel bir kameraya sahip ve güncel iyi optimizasyonu olan çoğu oyunu oynatabilecek telefonlar o civarlarda bulunuyor. İkinci olarak sadece PES ve FIFA oynayacaksanız yani rekabetten kastınız bu iki oyun ise alabilirsiniz. Ancak eğer MP ağırlıklı olup Battlefield, CoD WW2 veya SW:BF2 gibi competitive oyunlar oynayacaksanız Xbox alın derim. Nedeni ise SW:BF, Battlefield 1 ve benzeri oyunlar EA Access ile oynanabiliyor, daha ucuza kapatmış oluyorsunuz. Game Pass için de aynı olay geçerli tabii. Sea of Thieves, Crackdown 3(gelecek), State of Decay 2(gelecek) gibi oyunlar Game Pass ile oynanabiliyor.

Daha da önemlisi Exclusive oyunları önemsiyorum, online olarak sadece FIFA ve PES tarzı oyunlar oynayacağım, Campaign/Story ağırlıklı oyunları daha çok oynarım derseniz kesinlikle PS4 seçin. Telefon olayında da kendi tercihiniz sonuçta, nasıl kullanacağınız ve ne gibi özelliklere sahip olacağı size kalmış.
 
Adam akıllı bilgisayarın varsa PS4'e gerek yok. Kablosuz Logitech F710 gibi GamePad alır, krallar gibi oynarsın yine. FIFA, PES için 2000 TL verilmez. Bir telefona da kendi görüşümce 4000 TL verilmez. Vermek istersen de S9+ alabilirsin. Ben senin durumunda olsam yalnızca telefon alırdım. Ancak istekler ve beklentiler farklı olabilir.
 
Adam akıllı bilgisayarın varsa PS4'e gerek yok. Kablosuz Logitech F710 gibi GamePad alır, krallar gibi oynarsın yine. FIFA, PES için 2000 TL verilmez. Bir telefona da kendi görüşümce 4000 TL verilmez. Vermek istersen de S9+ alabilirsin. Ben senin durumunda olsam yalnızca telefon alırdım. Ancak istekler ve beklentiler farklı olabilir.
Haklısınız PS4'e bende gerek duymuyodum ama ne bileyim yani futbol oyunu olarak fifa falan orda daha stabil bağlantı olsun ping değerleri olsun oyuncu bulma konusundaki hızlılık olsun falan daha seçilesi geliyor..
PC'de 2 gol ye adam defansa çekiyor topu 2 oyuncuyla pas yapıyor zevkini kırıyor bazen dayanamayıp yenilme pahasına çıkıyosun, ama dediğiniz gibi 1-2 oyun için almaya değmez.
Genede düşünüyorum + ve - yönlerini yazıp en son karar vereceğim kolay da kazanılmıyor o para yani :) çok zor..
 
Eğer şuan kullanmakta olduğun telefon senin işini çok rahat veya orta düzeyde görebiliyorsa benim fikrime göre hiç değiştirmene gerek yok. Kendi zevkine göre 2. el kamera bulabilirsen ve yanına da Ps4 çekebilirsen keyfine bakacağını düşünüyorum. Aksi yönden bende 4000 TL bütçem olsa hepsini telefona yatırmam. Dolar kuru da yüksek olduğu için şuan kafa karışıklığı olması doğaldır. Dediğim kombinasyonu düşebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı