PS4 veya Xbox One S

Halilbg

Decapat
Katılım
6 Ocak 2019
Mesajlar
6
Merhaba. Yakın zamanda oyun konsolu alacağım. Fakat PS4 ile Xbox One S arasında kaldım. Xbox bütçeme göre daha uygun ve controllerı daha ergonomik. Bide EA acces ve gamepass sistemi efsane geldi bana. PS tarafında ise arkadaşlar biraz daha fazla. Özel oyunlar benim için çok önemli değil. Her iki taraftada oynamak istediğim oyunlar var ama PS özel oyunları daha pahalı. Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayamam çünkü bilgisayarım güçsüz. İleride 'keşke bunu almasaydım diyebilmek' hiç istemem. Siz ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah, Kitap, Peygamber aşkına şu soruyu artık sormayın zaten sonsuz konu var. :) Türkiye'de PS4 çok daha ağır basıyor. Nedeni ise biraz daha sağlam indirimler, Türkiye'ye daha fazla önem vermesi ve konsola çıkan mükemmel özel oyunlar. XBOX tarafı ise yavaş yavaş bana kalırsa hatasını anladı ve Türkiye pazarına artık daha fazla ağırlık veriyor. Bu Controller kısmına gelirsek kişiden kişiye değişir. İstersen mağazalara git ve test et ona göre tekrar kararını ver. Dediğim gibi PS4 oyunları daha sağlam ve sık sık indirime giriyor. Performans olarak ikisi de aynı diyebiliriz. Genelde her oyunu 30 FPS değerinde çalıştırıyorlar ve aralarında aman aman bir grafik farkı yok. Benim arkadaş grubum yok, özel oyunlara o kadar önem vermiyorum ve değişiklik istiyorum dersen XBOX, tam tersini istersen PS4 almalısın. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı