PS4 VGA monitör baglanmıyor

ardaatakk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci Ryzen 5 7500f Ekran kartı gtx 1060 6gb Anakart Gıgabyte GA-Z-270-HD3 Ram (1x16) Gskill
Sorunum HDMI to VGA dönüştürücüm var PS4'ü monitöre baglayorum görüntü gelmiyor acaba. Benim monitör eski 720p oldugu icin desteklemiyor mu dönüstürücümde 5V girisi yok bir De'e onun olması mı lazım?

Sorunum HDMI to VGA dönüştürücüm var PS4'ü monitöre baglayorum görüntü gelmiyor acaba. Benim monitör eski 720p oldugu icin desteklemiyor mu dönüstürücümde 5V girisi yok bir De'e onun olması mı lazım?

Bana da olmuştu tam emin değilim ama galiba dışarıdan enerji lazım dönüştürücüye.

Şimdi hatırladım PS4'ün güvenli modunda bir kaç ayar yapmamız lazımdı benim başka seçeneğim olmadığı için uğraşmamıştım isterseniz YouTube'a bakın.

Hocam keşke güç kaynaklı dönüştürücülerden alsaydınız. Ben ilk sizin aldığınız dönüştürücüden almıştım. Sonra iade ettim. Güç kaynaklı aldım.

Ben dönüştürücüyü dışarıdan enerji besleyerek kullanıyorum aksi takdirde çalışmayabilir.

Hocam keşke güç kaynaklı dönüştürücülerden alsaydınız. Ben ilk sizin aldığınız dönüştürücüden almıştım. Sonra iade ettim. Güç kaynaklı aldım.
Aynen, aynı hatayı yaptım. Enerji besleyicili olması lazım yoksa çalışmıyor.

Bana da olmuştu tam emin değilim ama galiba dışarıdan enerji lazım dönüştürücüye.

Şimdi hatırladım PS4'ün güvenli modunda birkaç ayar yapmamız lazımdı benim başka seçeneğim olmadığı için uğraşmamıştım isterseniz YouTube'a bakın.

Güvenli moddada ekran gelmiyor.

Sorun degil yeni alırım ama calısır öyle değil mi?

Ben dönüştürücüyü dışarıdan enerji besleyerek kullanıyorum aksi takdirde çalışmayabilir.

Aynen, aynı hatayı yaptım. Enerji besleyicili olması lazım yoksa çalışmıyor.

Tamamdır.

Güvenli moddada ekran gelmiyor.

Sorun degil yeni alırım ama calısır öyle değil mi?
Evet çalışır. Ama hatırlatayım, VGA ses almaz. Yani ses çıkışı dahil olanlardan alın eğer kulaklıkla oynamayacaksanız. Çünkü eğer koldaki yere ses kablosu aracılığıyla hoparlör bağlarsanız ses hem kalitesiz hem düşük geliyor.

Evet çalışır. Ama hatırlatayım, VGA ses almaz. Yani ses çıkışı dahil olanlardan alın eğer kulaklıkla oynamayacaksanız. Çünkü eğer koldaki yere ses kablosu aracılığıyla hoparlör bağlarsanız ses hem kalitesiz hem düşük geliyor.
Evet ama bazılarında jak 3.5mm çıkış var benimkinde var mesela, öyle alıp hoparlöre bağlayabilirsin ama kulaklığı kola takmanı öneriyorum yoksa tam performans çalışmaz.

Dönüştürücünün üstündeki jak girişinden alamaz mıyım?

Televizyondan güvenli moda girin ve 720P'ye alıp deneyin.

Yarın deneyeceğim olmazsa güc girişli dönüştürücü alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı