PS4 vs 1500 TL'ye PC Toplama

BF3'ü high ayarlarda oynayıp BF4'te low ayara düşürdüm. Ayarın adıyla birlikte görüntü kalitesi bulanıklaştı. En basitinden BF4'te low ve high ayarları karşılaştırabilirsin. Ardından BF3'ün yüksek ayarlarına bak. Sadece isim değişmiyor.

6 yıl sonra ekran kartını satıp yenisini aldın peki işlemcin ne olacak? İşlemciyi güncellemek istesen belki o zaman başka bir anakart soketi kullanılıyor olacak birde anakart alman gerekecek.

PS4 ise ömrü süresince bu bütçedeki PC'ye göre daha stabil bir deneyim sunacaktır. Artık FPS düşüşü yaşıyorum upgrade zamanı diye dert etmene gerek yok. Dediğim gibi iyi kötü günlük hayatta size yeten bir PC'niz varsa kesinlikle PS4.

Arkadaşlar bir oyunun içerisindeki grafik katmanlarını karşılaştırmıyorum saçmalamayın. Bir bilgisayar 5 yıl boyunca açabileceği grafik kalitesi stabildir. Yeni oyunlar çıktıkça bu bilgisayarın açtığı aynı grafik kalitesi 5 yıl önce ultra iken şuan lowdur. Yanlızca ismi değişir. Yani bilgisayarın da bir stabilitesi var siz zannediyosunuz ki bilgisayar her allahın günü parça değişmen gerekiyor. Daha sistem toplamamış bilgisayar cahili insanlar lütfen yorum yapmasın. Sizinle tartışmak bile keyif vermiyor, bana birşey katmıyor lütfen bilgisiz arkadaşlar bilgisiz oldukları yerde sussunlar.

Sonuç olarak 980Ti almazs
5 yıl sonra o kart o oyunu aynı grafikte açamayacak ama.

Sonuç olarak 980Ti almazs

5 yıl sonra o kart o oyunu aynı grafikte açamayacak ama.

Arkadaş bugünün ulturası 5 yıl sonra low olacak diyor. Yanı şimdiki Ultra'da oynayan 5 yıl sonra low'da oynar diyor. Mantıken doğru bir şey fakat diğer mesajımdada dediğim gibi o zaman ekran kartına upgrade yaparken işlemciyi de değiştirmen gerek. Ayrıca şimdiki ekran kartını satıp 200-300 TL daha ekle ve yeni kart al diyorsun. Şimdiki teknolojiye göre orta sınıf seviyesinde bir kart 5 yıl sonra kaç TL olur?

Ben kesinlikle hergün donanım değiştirmek gerek diye bir şey demedim. Bize cahil diyorsun da birkaç sayfa önce oyun PS4'te kasıyor diyordun İnsanlara birşey cahili demeden önce düzgün okumayı öğrenmeni öneririm. Ben PC stabil değil demedim, PS4 PC'ye oranla daha stabil olur dedim. Bundada haklı olduğumu düşünüyorum önceki sayfada 6 yılda bir upgrade ile yakın performans alırız diyorsun. Sen bu bütçedeki bir PC ile her yıl yavaş yavaş ayar kısarken insanlar yeni bir konsol çıkana kadar şuanki konsolda belirli bir seviye grafiklerle daha stabil oynamaya devam edecekler. Şuan piyasadaki oyunlardan bile bu durum anlaşılabiliyor. Gta 5 PC Low vs PS4 diye bakabilirsin. Eğer bütçe 2000 TL olsa i3 4160 + R9 380/GTX 960 tabanlı bir sistem olsa kesinlikle PC derdim.

Edit: Azcık daha zorlasak adım 1 günde konsol fanboyu diye yayılacak Kesinlikle fanboyluk değil ben sadece bu bütçedeki bir PC'ye göre konsol uzun vadede daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu konudaki ilk iletimde dediğim gibi bu benim fikrim. İsteyen istediği cihazı alır.

Son düzenleme:
Bilgisayar daha iyi olur. Bazı parçalardan kısar isen seni idare edecek bir sistem olabilir. Kasa ve klavye gibi şeyler elinde var ise onları kullanırsın. Daha sonra takviye yapabilirsin. Veya bir süre daha bekleyip bütçeyi artırabilirsin.

@bedirhan balaban Hayatında sistem toplamamış dedin ben senin oynadığın oyun kadar sistem toplamışımdır gerek kendime gerek arkadaşlarıma. Sorun bu da değil insanları tanımadan cahil demek ne kadar büyük bir idda. İnsanları küçümseyerek kendini yüceltebileceğini sanıyorsun, yanılıyorsun. Bir şey yazmadan 2 kere düşün "Ben kimimde kime cahil diyorum, kimi küçümsüyorum ?"

Kesinlikle Pc Derim Çünkü Ps4 daha Downgrade edilmedi Ama oyun alıcak bütçem var diyorsan Ps4'de alabilirsin...Bu arada hatırlatmak isterim ps4 en ucuz oyunu 100 Tl hatta iyi oyunlar 200 - 300 Tl...

Nots4 alırsan 4k Tv de alman lazım oyunları 4k oynamak için şart...

Arkadaşlar öncelikle o yazımın içerisinden cımbızla cahil sözünü alıp bunu çarpıtmanızı anlayamadım.''Daha sistem toplamamış bilgisayar cahili insanlar lütfen yorum yapmasın''bu sözü üstüne alınan arkadaşlar lütfen yorum yapmadan önce sizde bir kez daha düşünün. Sizi küçük görerek kendimi birşey sadığım falan yok ben 2 kez sistem toplamış lise öğrencisiyim burada bilgisayar mühendisiyim demiyorum.Kart fiyatları düşecek merak etmeyin(5 yıl için konuşuyorum) türkiye Bilkent Üni. ve Aselsan Cip fabrikası kurmaya başlayacaklar ve muhtemel bu fabrikada bilgisayar donanımları da üretilecek.

Konsolda Gta5 araba hızlanınca kasıyor diğe bir cümle söyledim evet ama yanında ki parantezin içini okursanız bunun sadece en yakın arkadaşımdan bir duyum olduğunu belirttim. Daha önce Playstation da oynadım merak etmeyin(PS2 PS3 PS4) ben o kadar güzel oyunları oynadığım için kastığına şahit olmadım fakat arkadaşımın sözüne de güveniyorum.

''Gta 5 PC Low vs PS4 diye bakabilirsin'' 750ti ve G3258'li sistem Gta 5'i orta yüksek ayararda açmakta low diğe bir durum söz konusu değil.

''Benim 9 yaşında ki bilgisayarım şuan CS GO(ayarlar düşük 55fps) ve League of Legends(tüm ayarlar yüksek 900p 95fps) Dota2(ayarlar düşük 55fps) ayarlarda açabiliyorsa bence bugünün ekran kartları rahatlıkla 8 9 yıl götürecek düzeyde üretilmişleridir (bunu yaşayıp görücez).

'' Nots4 alırsan 4k Tv de alman lazım oyunları 4k oynamak için şart... '' PS4 4K desteklemiyor.

Şuanda bakmak için vaktim yok ama yukarıda bir arkadaş idare edebilcek bir bilgisayarın varsa kesinlikle ps4 al demiş . Bence idare edebilcek bir bilgisayarın varsa onun PSU,kasa,HDD,yeterli ise güç kaynağı,Uygun ise anakart ram ekleyip yanında 710,11 TL+821,23 TL tl ye anakart ram ve 960 alıp keyfine baksın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (48).png
    72,7 KB · Görüntüleme: 433
  • Ekran Görüntüsü (49).png
    80,2 KB · Görüntüleme: 448

Sadece ismi değişmiyor. Yeni teknolojiler eskinin yerini alıyor ve sen eskiyle yatinmek zorunda kalıyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…