Arkadaşlar öncelikle o yazımın içerisinden cımbızla cahil sözünü alıp bunu çarpıtmanızı anlayamadım.''Daha sistem toplamamış bilgisayar cahili insanlar lütfen yorum yapmasın''bu sözü üstüne alınan arkadaşlar lütfen yorum yapmadan önce sizde bir kez daha düşünün. Sizi küçük görerek kendimi birşey sadığım falan yok ben 2 kez sistem toplamış lise öğrencisiyim burada bilgisayar mühendisiyim demiyorum.Kart fiyatları düşecek merak etmeyin(5 yıl için konuşuyorum) türkiye Bilkent Üni. ve Aselsan Cip fabrikası kurmaya başlayacaklar ve muhtemel bu fabrikada bilgisayar donanımları da üretilecek.
Konsolda Gta5 araba hızlanınca kasıyor diğe bir cümle söyledim evet ama yanında ki parantezin içini okursanız bunun sadece en yakın arkadaşımdan bir duyum olduğunu belirttim. Daha önce Playstation da oynadım merak etmeyin(PS2 PS3 PS4) ben o kadar güzel oyunları oynadığım için kastığına şahit olmadım fakat arkadaşımın sözüne de güveniyorum.
''Gta 5 PC Low vs PS4 diye bakabilirsin'' 750ti ve G3258'li sistem Gta 5'i orta yüksek ayararda açmakta low diğe bir durum söz konusu değil.
''Benim 9 yaşında ki bilgisayarım şuan CS GO(ayarlar düşük 55fps) ve League of Legends(tüm ayarlar yüksek 900p 95fps) Dota2(ayarlar düşük 55fps) ayarlarda açabiliyorsa bence bugünün ekran kartları rahatlıkla 8 9 yıl götürecek düzeyde üretilmişleridir (bunu yaşayıp görücez).
'' Not
s4 alırsan 4k Tv de alman lazım oyunları 4k oynamak için şart... '' PS4 4K desteklemiyor.
Şuanda bakmak için vaktim yok ama yukarıda bir arkadaş idare edebilcek bir bilgisayarın varsa kesinlikle ps4 al demiş . Bence idare edebilcek bir bilgisayarın varsa onun PSU,kasa,HDD,yeterli ise güç kaynağı,Uygun ise anakart ram ekleyip yanında
710,11 TL+821,23 TL tl ye anakart ram ve 960 alıp keyfine baksın.