PS4 vs Nintendo Switch

EcoLine

Kilopat
Daha fazla  
Bir bilgisayarım var fakat satmayı düşünüyorum artık sıkıldığım için fakat hata mı yapıyorum bilmiyorum, asıl sorunum ise PS4 mü Nintendo switch mi alsam bilmiyorum. PS4 çok cazip geliyor fakat Nintendo'nun taşınabilirliği ve 2 kişi oynanabilirliği de çok hoşuma gitti FIFA sevdiğim bir oyun fakat Nintendo'da FIFA'nın frost Bit'e oyun motoru ve olmadığını ve FIFA 20 de yeni özelliklerin getirilmeyeceğini öğrendim Bu da birazcık düşündürdü evden okula tahmini olarak 50 dakika sürüyor bu süre zarfında ise Nintendo'nun çok işime yarayabileceğini ve tek değil genelde arkadaşımla gidip geldiğimden dolayı da Nintendo birazcık daha mantıklı geliyor. Ama PS4'de çok can alıcı geliyor tahmini olarak 2020 2. Çeyreğinde PS5 tanıtılacak deniliyor. Onu mu beklesem diyorum anlacağınız çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne 2020 yılı ya. PS5 satışa sunulması en az 2022 başında. PS5 çıkıncada PS4 ölecek diye birşey yok. Bak PS3 konsoluna 1 yada 2 sene önce kesildi oyun desteği yani endişe etme bence PS4 almalısın zevkli olur. Switch kesinlikle almamalısın. Hem oyunlar pahalı hem kendisi pahalı gereksiz ve bence türklere hiç hitab etmeyecek bir konsol. Bence PS4 almalısın.

Peki PS4 almayı düşünüyorum pro mu almalıyım yoksa slim mi daha önce PS4 oynamaya gittiğimizde fifa 19 oynadığımda 30 fps gibi hissettim yada gerçekten de 30 fps di.PS4 pro da arkadaşımın dediğine göre 60 fps sunuyor ve başka birisinin açtığı konudaki yorumlarıda okudum Ps4 Pro 1Tb Oyun Konsolu + 2. Kol + Fifa 2019 şeklinde bir bundle almayı düşünüyorum. Fakat malum fifa 20 eylülde çıkıcak Fifa 2019 yerine Fifa 2020 li bir bundle almak isterim fiyat farkı ne kadar olur ama onu da merak ediyorum bir bilginiz var mı acaba

Ne 2020 yılı ya. PS5 satışa sunulması en az 2022 başında. PS5 çıkıncada PS4 ölecek diye birşey yok. Bak PS3 konsoluna 1 yada 2 sene önce kesildi oyun desteği yani endişe etme bence PS4 almalısın zevkli olur. Switch kesinlikle almamalısın. Hem oyunlar pahalı hem kendisi pahalı gereksiz ve bence türklere hiç hitab etmeyecek bir konsol. Bence PS4 almalısın.
2020 Son aralığında çıkacağı kesinleşti, fazla bilmişlik yapmamakta yarar var :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı