PS4 vs Nintendo Switch

Yine de şuan olan PS4 yapımlarını bitirmeniz yıllarınızı alır emin olun 😀
Oyun konusunda Switch "bence" daha kötü.
PS5 çıktıktan sonra en az 1-2 sene daha o konsola oyun çıkacaktır.

Mario, Zelda gibi yapımlar ilginizi çekiyorsa, grafikler önemli değilse ve konsolu çok taşırım derseniz o zaman Switch alınabilir.
Güzel oyunları var switch in de aslında ve daha da çıkıyor grafik konusunda çok fazla bir fark var mı? Çünkü taşınabilirlik de önemli az da olsa

Güzel oyunları var switch in de aslında ve daha da çıkıyor grafik konusunda çok fazla bir fark var mı? Çünkü taşınabilirlik de önemli az da olsa.
Grafik olarak yaklaşık PS3 grafiği verebiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Grafik olarak yaklaşık PS3 grafiği verebiliyor.

Grafik modunda ps4 e yakın aslında
Ek olarak Nintendo Switch Lite ve Xbox One S alınabilir PS4 exculisive oyunları ilgini çekmiyorsa.
Hoşuma gidiyor ve ilgimi çekiyor aslında God of War olsun Uncharted olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir ara bende kafaya takmıştım ama benim açımdan gereksiz yüksek bir meblağ hemde oyunları bana hitap etmiyor maalesef, yinede sen bilirsin oyunlarına gir sitesinden bir bak çekiyorsa seni satın al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı