PS4 vs PC

İkisi de temelde farklı amaçlara yönelik teknolojik ürünler. Param varsa ikisi de, yoksa ve sadece birini seçmem gerekirse PC.

Playstation ucuz ve güçlü. Ama bir bilgisayar almak için en az 4000-5000 TL harcamanız gerekebiliyor. Playstation oyunları çok pahalı. Ama bilgisayarda öyle değil. Sizin amacınıza kalmış bir şey.

Daha önce hiç PS kullanmadım. Bunları içinde tarayıcı var mı, farklı oyun mağazaları var mı müzik dinleyebilir miyim?

Daha önce hiç PS kullanmadım. Bunları içinde tarayıcı var mı, farklı oyun mağazaları var mı müzik dinleyebilir miyim?
PS3 sahibi olarak yorum yapıyorum. Tarayıcısı ve Spotify'ı var, mağaza olarak bende tek PS Store var.

3. parti yazılım gerektiriyor diye biliyorum, bunun yasallığı konusunda pek yasal olduğunu düşünmüyorum.

korsan oyun gibi, kırdırarak yükleniyor yani. Peki isteseniz farklı Launcher yükleyebiliyor musunuz?

PS'de belli oyunlar var diye biliyorum,ama emin değilim.PC'ye istediğin oyunu yükleyebiliyorsun ama oyun için gereken özelliklere sahipse.Ayrıca TV sana ait değilse ailen TV izlemeye vs gelir,oturmaya gelir.Dolayısıyla rahatsız olabilirsin.Ama PC öyle değil.Ama PS'nin bir diğer avantajı da geniş ekran olması

Doğru, iki küçük kardeşim var o paraya alacağım konsol salonun ortasında duracak sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…