PS3 sahibi olarak yorum yapıyorum. Tarayıcısı ve Spotify'ı var, mağaza olarak bende tek PS Store var.Daha önce hiç PS kullanmadım. Bunları içinde tarayıcı var mı, farklı oyun mağazaları var mı müzik dinleyebilir miyim?
Oyun modu falan indirebiliyor musunuz?PS3 sahibi olarak yorum yapıyorum. Tarayıcısı ve Spotify'ı var, mağaza olarak bende tek PS Store var.
PS3'e FIFA 18 bile çıktı bence daha oyun çıkar.En büyük dezavantajı ise PS4'e yaklaşık 2 yıl sonra oyun desteği kesilecek
İki cevabı var, kırmadan hayır, kırarak evet.Oyun modu falan indirebiliyor musunuz?
3. Parti yazılım gerektiriyor diye biliyorum, bunun pek yasal olduğunu düşünmüyorum.Oyun modu falan indirebiliyor musunuz?
3. parti yazılım gerektiriyor diye biliyorum, bunun yasallığı konusunda pek yasal olduğunu düşünmüyorum.
Doğru, iki küçük kardeşim var o paraya alacağım konsol salonun ortasında duracak sonuçta.PS'de belli oyunlar var diye biliyorum,ama emin değilim.PC'ye istediğin oyunu yükleyebiliyorsun ama oyun için gereken özelliklere sahipse.Ayrıca TV sana ait değilse ailen TV izlemeye vs gelir,oturmaya gelir.Dolayısıyla rahatsız olabilirsin.Ama PC öyle değil.Ama PS'nin bir diğer avantajı da geniş ekran olması![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.