PS4 vs PC

Playstation ucuz ve güçlü. Ama bir bilgisayar almak için en az 4000-5000 TL harcamanız gerekebiliyor. Playstation oyunları çok pahalı. Ama bilgisayarda öyle değil. Sizin amacınıza kalmış bir şey.

Daha önce hiç PS kullanmadım. Bunları içinde tarayıcı var mı, farklı oyun mağazaları var mı müzik dinleyebilir miyim?

PS'de belli oyunlar var diye biliyorum,ama emin değilim.PC'ye istediğin oyunu yükleyebiliyorsun ama oyun için gereken özelliklere sahipse.Ayrıca TV sana ait değilse ailen TV izlemeye vs gelir,oturmaya gelir.Dolayısıyla rahatsız olabilirsin.Ama PC öyle değil.Ama PS'nin bir diğer avantajı da geniş ekran olması:)

PS'de belli oyunlar var diye biliyorum,ama emin değilim.PC'ye istediğin oyunu yükleyebiliyorsun ama oyun için gereken özelliklere sahipse.Ayrıca TV sana ait değilse ailen TV izlemeye vs gelir,oturmaya gelir.Dolayısıyla rahatsız olabilirsin.Ama PC öyle değil.Ama PS'nin bir diğer avantajı da geniş ekran olması:)
Doğru, iki küçük kardeşim var o paraya alacağım konsol salonun ortasında duracak sonuçta.😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı