PS4 vs PC

Yer
Ankara
Arkadaşlar PC toplamaya karar vermiştim, ama sonra dedim ki PS4, yanına PS VR ve bir sürü oyun alınca bile bilgisayardan ucuza geliyor. Sizin yorumlarınız neler? Bu arada Slim düşünüyorum. Bir de monitör de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC toplamaya karar vermiştim, ama sonra dedim ki PS4, yanına PS VR ve bir sürü oyun alınca bile bilgisayardan ucuza geliyor. Sizin yorumlarınız neler? Bu arada Slim düşünüyorum. Bir de monitör de alabilirim.
PS4 ömür olarak en fazla 3 yılı var. Sonra doğru düzgün oyun çıkmaz. Bir de her ay online oyun oynamak için 40 lira vermen gerek. PC ise ortalama 5 yıl sonra bir miktar upgrade de yaparsan seni 10 yıla kadar götürebilir.

Ben olsam PC toplardım. Hatta toplardım değil topladım. Hiç de pişman değilim 😀

PS4 ömür olarak en fazla 3 yılı var. Sonra doğru düzgün oyun çıkmaz. Bir de her ay Online oyun oynamak için 40 lira vermen gerek. PC ise ortalama 5 yıl sonra bir miktar upgrade de yaparsan seni 10 yıla kadar götürebilir.

Ben olsam PC toplardım. Hatta toplardım değil topladım. Hiç de pişman değilim 😀

Yani orasıda doğruda, şimdi PS4 daha ucuz, oyun falan da geliyor. Bazen çok güzel indirimler oluyor. Ama kararım şu anda PC almak. Bütçe yetmez ise PS4 alırım. Teşekkürler dostum.

Hocam 6000 TL gibi gözüküyor. Aslında PS4'ün aklımı çelmesinin nedeni daha ucuz, bir de yeni masraflar falan var, ondan. Oyun konusunda arada bir aşırı iyi indirim oluyor. RDR2 Deluxe Edition bir ara 200 TL falan olmuştu. VR konusunda; almayacağım, vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmalar konsol satışlarından değil aboneliklerden ve online store satışlarından kâr eder. Benim bilgisayarım 2020 şartlarında vasat ötesi. Ama şunu net söyleyebilirim zamanında konsol alsaydım şimdiye kadar oynadığım oyunların yarısını bile oynayamazdım. PC'de geriye dönük uyum sorunu olmadığını da hatırlatırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı