PS4 vs PS4 1 TB

tırtco

Hectopat
Daha fazla  
PS4 mü yoksa PS4 1 TB'lık ultimate player edition mı almalıyım? Aralarında 100 lira gibi bir fark var ayrıca ultimate edition daha az enerji tüketiyor ve daha hafif. Sizce hangisini almalıyım? Bir türlü karar veremedim.

500 Gb'lık modellerin çoğu yanında bir oyun ile geliyor ve bu yüzden de fiyatı daha uyguna geliyor. Eğer çok sık oyun almayacaksanız veya aynı anda 12 - 13 oyunu yüklü halde bulundurmayacaksanız, 500 Gb modeli alabilirsiniz. Zaten ileriki zamanlarda yeterli olmadığı durumda 2.5 inç boyutunda 2Tb'a kadar bir HDD takabilirsiniz. Sony'nin sitesinden talimatları izleyerek eski HDD'de ki bilgileri de olduğu gibi yeni HDD'ye aktarmak mümkün, yani oyunları sıfırdan kurmanıza gerek yok. Bu açıdan bence 500 Gb modeli alabilirsiniz.

1TB modeli alman yararlı olur ki, bir oyun rahat 50 GB alan kaplıyor. 5-6 GB Update'ler de genelde oyunlarda oluyor. 1TB al. Hafifte hem arkadaşımızın dediği gibi. AdemMete, tabi ki olur Yerel Disk C: sistem ise Yerel Disk D: oyun gibi görev görür yani sıkıntı çıkmaz. Bu arada biraz inci sözlük konusu gibi yazmışın mesajını.

Yani 500gb sistemde var bende tasinabilir 1 tb takiyorum 1,5 tb kullanabilinir yerim oluyor oylemi peki harddisklerin hizlarinin bi etkisi olurmu ? Telefondan yaziyorum k.b.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı