PS4 vs PS4 Slim

Xbox one S'de İstediğim oyunları oynayabilecek miyim? o_O
Peki Slim alacağım kararımı verdim. Birde Oyunları hangi ayarda kaç FPS de oynatıyor bilgi verir misiniz?

PS4 oyunları baya pahalıdır. Buna göre karar verin. Xbox'ta ise EA Access ve Gamepass gibi nimetler var. Bana sorarsan ben PS4 alırdım. Çünkü bütçem iyi. Ancak bütçeniz iyi değilse Xbox daha iyi bir tercih olabilir.
 
PS4 oyunları baya pahalıdır. Buna göre karar verin. Xbox'ta ise EA Access ve Gamepass gibi nimetler var. Bana sorarsan ben PS4 alırdım. Çünkü bütçem iyi. Ancak bütçeniz iyi değilse Xbox daha iyi bir tercih olabilir.
Oyunlara illa 150-250 lira mı vermek zorundayım? ucuz satılan veya 2. el oyun alamaz mıyım?
 
Ucuza satılan veya 2. el alırsın özellikle PS4 kullanıcıları habire takas yapıyor oynamadıkları oyunlarıyla. Ancak XBOX' ta böyle bir durum mevcut değil.
 
Açıkçası artık 2. el PS4 oyunları da pahalandı. Tuhaf fiyatlarla satmaya çalışıyorlar. Tabii takas dersen gayet iyi bir seçenek. Ancak dediğim gibi 2. el her zaman tam çözüm olamayabilir. Bu arada fanboy değilim. Yeri geldi Xbox'ı da gömdüm, PS4'de gömdüm. Sadece gerçekleri söylüyorum. Ancak ucuz fiyatlarla 2. el oyun alabilirseniz PS4 gayet iyi bir seçenek olacaktır. :)
 

PlayStation kendi marketinde bir çok oyun indirime giriyor. Psn+ alırsanız daha da indirimli alabilirsiniz. Psn Kardeşliği yaparsanız oyunları kardeşlik yaptığınız kişi ile ortak alıp oynarsınız. Psn+ aldığınızda her ay 2.oyun hediye geliyor.
 
Bunların gerçekleştiği bir site söyler misiniz?
Site bilmiyorum ama sürekli face sayfalarında ve İstanbul' da bazı yerlerde konsol dükkanları oluyor onlar da satılmakta bir tane görmüştüm konsol dünyası diye. Onun dışında o kutulu oyunlar biraz pahalı belki ps4' ün kendi sitesinde ucuza bulabilirsin ek olarak üsteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin ucuza gelir bir arkadaş daha bulursan.
 
Merhaba, ben şu yeni çıkan Detroit: Become Human isimli oyuna bayıldım ve oynamak istiyorum. (FİFA, PES, FC5, Uncharted gibi oyunlar da oynamak istiyorum) Bunun için de PS4 alacacağım fakat Normal PS4 ve PS4 Slim versiyonu var. Bu normalinden farkı nedir? Performans mı düşük? Pro almayacağım TV 1080p şimdi ben bunların arasından hangisini alayım? Bu bana uygun geldi: Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü Fiyatı
Sadece exclusive veya FIFA oynayacaksanız PS4 Slim alın ancak 3.parti oyunların büyük çoğunluğu 30 fps çalışacağı için bence almışken iyisini almak daha mantıklı yani proyu...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı