PS4 vs Xbox One

PS4 için özel oyunlar hala yapılıyor. XBOX ONE'da böyle bir şey yok. Bu da onun geride kaldığını ve demode olduğunu gösterir.
Xbox One platformuna da özel oyunlar yapılıyor. Hangilerinin daha iyi olduğuna göre değerlendirmek lazım, PS4 platformunun özel oyunlarının daha ön planda olduğunu ben de söyledim fakat Xbox One'a da hiç gelmiyor dememek lazım.
Playstation 4. Uncharted, Last of Us ve God of War gibi yapımları oynamadan oyuncu olunmaz. :)
Burada değerlendirme iki konsol arasında olduğundan dolayı bazı Xbox One oyunlarının PC'ye geleceğini veya geldiğini de göz ardı edilmemek gerekiyor çünkü konsollardan bahsediyoruz.
Ayrıca, Halo gibi bir markayı hala PC platformunda göremiyoruz.
Xbox platformu yeni konsol çıkardığı için de bir atılım yapmak zorunda. İleriki yıllarda da özel oyunlar gelecektir.
Fakat, özel oyunlara göre karar alırsa ben de PS4 alması gerektiğini söyledim, tekrar ediyorum bu olay Xbox One'ın demode olduğunu veya güncel olmadığını göstermiyor.
Değerlendirme yaparken yanlış yorumlarda bulunmayalım. :)
Son olarak PlayerUnknown's Battlegrounds'ın uzun bir süre Xbox One 'exclusive' olarak kalacağını da hatırlatırım.

Xbox One platformuna da özel oyunlar yapılıyor. Hangilerinin daha iyi olduğuna göre değerlendirmek lazım, PS4 platformunun özel oyunlarının daha ön planda olduğunu ben de söyledim fakat Xbox One'a da hiç gelmiyor dememek lazım.

Burada değerlendirme iki konsol arasında olduğundan dolayı bazı Xbox One oyunlarının PC'ye geleceğini veya geldiğini de göz ardı edilmemek gerekiyor çünkü konsollardan bahsediyoruz.
Ayrıca, Halo gibi bir markayı hala PC platformunda göremiyoruz.
Xbox platformu yeni konsol çıkardığı için de bir atılım yapmak zorunda. İleriki yıllarda da özel oyunlar gelecektir.
Fakat, özel oyunlara göre karar alırsa ben de PS4 alması gerektiğini söyledim, tekrar ediyorum bu olay Xbox One'ın demode olduğunu veya güncel olmadığını göstermiyor.
Değerlendirme yaparken yanlış yorumlarda bulunmayalım. :)
Son olarak PlayerUnknown's Battlegrounds'ın uzun bir süre Xbox One 'exclusive' olarak kalacağını da hatırlatırım.
Bence şu 2. kişiye yazdığın cevap "yanlış yorum" odağına girmiyor. Çünkü kişi orada kendi düşüncesini belirtmiş. O oyunların güzel olduğuna değinmek istemiş. Bir de Xbox One'a şu anda özel oyun çıkıyor ama çoğu indie oyunlar. PUBG'e de gelirsek bence kesinlike PC'de oynanması gerekecek bir oyun. Xbox One X çıkıyor ama benim anlamadığım şey konsola çıktıktan sonra gerçekten çok güzel 4K grafiği verebilen bir third part oyun neden sunmadılar. X'in sınırsız olduğunu söylüyorlar ama bunu sınırsızlaştıracak oyun nerede? Hepsi indie oyunlar, tabii ki aralarından sevdiğim oldu ama bana sorarsan Xbox One çok yanlış bir yolda ilerliyor. Eğer PS4 almayı düşünenleriniz varsa da bence slim versiyonu alın. Hele exclusive oyunlara yönelecekseniz bence kesinlikle PS4 slim çünkü PS4 Pro'da 60 FPS'de çalışan oyun sayısı çok az. (4K TV'niz varsa PS4 Pro alın tabii ki)
Ama 1080p'de oyunlarda ben neredeyse hiçbir fark göremedim. Oyun PS4'te 20 FPS'te çalışıyorsa Pro'da 25'de çalışıyor. İkisinde de kasıyor aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler çok teşekkürler karar verdim beyaz ps4 slim alıcam
Emin ol çok iyi bir karar verdin. Benim dayım PS4 alacaktı. Ama slim mi Pro mu alacağına karar veremedi. Ben de slim al dedim. Sen zaten sadece özel oyunları oynayacaksın ne yapacaksın ki dedim. O da benim dinlemeyip Pro aldı ve şu anda bir PS4 500 GB'lığın fiyatı 999 TL. PS4 Pro ise 1900 TL, yaklaşık 20o0 TL. İki katı fiyat farkı olunca dayım da e aynı bu dedi. Resmen kazıklandım dedi. (ama 4K TV'si yoktu.) O yüzden bence slimi seçmekle iyi etmişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol çok iyi bir karar verdin. Benim dayım PS4 alacaktı. Ama slim mi Pro mu alacağına karar veremedi. Ben de slim al dedim. Sen zaten sadece özel oyunları oynayacaksın ne yapacaksın ki dedim. O da benim dinlemeyip Pro aldı ve şu anda bir PS4 500 GB'lığın fiyatı 999 TL. PS4 Pro ise 1900 TL, yaklaşık 20o0 TL. İki katı fiyat farkı olunca dayım da e aynı bu dedi. Resmen kazıklandım dedi. (ama 4K TV'si yoktu.) O yüzden bence slimi seçmekle iyi etmişsin.
Son bir sorum daha var. Beyaz ps4 slim 1200 tlye yakın fakat 500gb. Siyah olan ise 1 tb 1100 tl. Beyaz olanı çok sevdim fakat 500 gb yeter mi emin olamadım. Cd ile oyun alıyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son bir sorum daha var. Beyaz ps4 slim 1200 tlye yakın fakat 500gb. Siyah olan ise 1 tb 1100 tl. Beyaz olanı çok sevdim fakat 500 gb yeter mi emin olamadım. Cd ile oyun alıyorum. Sizce hangisini almalıyım?
500 GB belli bir noktadan sonra yeterli olmuyor. 1 TB olanını al, renk önemli olmayacak yine bir noktadan sonra.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı