PS4 vs Xbox One

Ben de bu ikili arasında kalmıştım. Ben Xbox One S aldım. Sebebi Gamepass ile oyunlara kolay ulaşabilmem. PS4 alan insanlar genelde korsan oyun alıyor. Veya oyun takası yönetimine başvuruyor ama ben bu topa girmek istemedim. Playstation özel oyunları PC'ye geliyor artık malumunuz. Giriş seviyesi bir oyuncu laptopu ve konsol ile idare ediyorum. Ucuz oyun olursa PC üzerinden yoksa, Gamepass üzerinden oynayabilirim. Ama korsan işine bulaşmam.

PS4 sahibiyim. Yaklasik 2 hafta kadar önce satin aldım. Cihazimdan çok memnunum ama oyunlar konusunda çok mağdurum. Yasadigim şehir küçük ve oyun satış veya takas imkanı olmuyor. İnternetteki fiyatlar çok fazla ve zamlanmiş çoğu oyun. Şu anda 9.03 sürümünün kırılmasını bekliyorum o zamana kadar God of War, Drive club ve demo oyunlar ile idare edeceğim zaten yaz ayında satarım PC almak için. Yazin çalışıp üstüne eklemeyi düşünüyorum.
PS4 Oyun Takas Xbox One Oyun Takas Video Oyunları ve Aksesuarları Konsol Kulübü sitesini incele derim. Sahiplerini de tanırım, 2. el oyun alabilirsin takas yapabilirsin. Telefon ile de irtibat geçebilirsin.

PS4'ü eylül'den beri kullanıyorum Xbox One S'i 3 ay kullandım 2021 de şimdi Sony de çok sağlam exc oyunlar ben sırf exc oyunlar için PS4 aldım Xbox One S de Game Pass gibi bir şey bu cidden çok güzel ama oyunların hatrı sayılır bir kısmı boş ya da 2-3 saat oynanıp bırakılcak bir oyun ben Xbox aldığıma pişman olmuştum yani bir özelliği yoktu konsolun PS4 al derim oyunlar konusunda evet birçok 3. parti oyunları pahalı fakat exc oyunları kutulu olarak alırsan son derece ucuz TLOU2 150TL olmuştu.

O pişmanlık hissi beni de vurdu millet ex oyunlar oynarken ben ağzım açık salya ile onları izliyordum bir yandan elimde kumanda ile Fortnite oynuyordum.

Bence PS4 de oynaması daha zevkli PC'ye göre. PS4 Slim sahibiyim. 60 FPS sabit en iyi grafik ayarında kasma donma olmadan en baba şekilde oynayabiliyorsun. Ayrıca DualShock da titreme olayı oynanışı gerçekçi kılan etmenlerden birisi. Özel oyunlar da gayet güzel yapımlar. Tek sorunu oyunların pahalı olması. O sistemide halledecekler zaten spartacus ile. Mart ayında geleceği söyleniyor.

Korsan oyuna yönlendirmek gibi olmasın ama PS4 alıp kırma işlemi yapın ve buradan sonra korsan oyun işi oyun yukleyin Online oynanmicaksa.

Ben de bu ikili arasında kalmıştım. Ben Xbox One S aldım. Sebebi Gamepass ile oyunlara kolay ulaşabilmem. PS4 alan insanlar genelde korsan oyun alıyor. Veya oyun takası yönetimine başvuruyor ama ben bu topa girmek istemedim. Playstation özel oyunları PC'ye geliyor artık malumunuz. Giriş seviyesi bir oyuncu laptopu ve konsol ile idare ediyorum. Ucuz oyun olursa PC üzerinden yoksa, Gamepass üzerinden oynayabilirim. Ama korsan işine bulaşmam.
Ben hep kutulu oyun alırım, genelde de takas yapmam, biriktiririm. PS5 e geçerim diye yeni çıktığında PS4 pro mu satayım dedim sattım , kutulu oyunları inanın cihazdan daha fazla para etti. Bu yüzden dijital oyun almak istemiyorum.

Bence PS4 de oynaması daha zevkli PC'ye göre. PS4 Slim sahibiyim. 60 FPS sabit en iyi grafik ayarında kasma donma olmadan en baba şekilde oynayabiliyorsun. Ayrıca DualShock da titreme olayı oynanışı gerçekçi kılan etmenlerden birisi. Özel oyunlar da gayet güzel yapımlar. Tek sorunu oyunların pahalı olması. O sistemide halledecekler zaten spartacus ile. Mart ayında geleceği söyleniyor.

PC de God of War oynadım klavye ile hiç tadı tuzu yoktu aldım DualSense'i bağladım çatır çatır oynadım.

O pişmanlık hissi beni de vurdu millet ex oyunlar oynarken ben ağzım açık salya ile onları izliyordum bir yandan elimde kumanda ile Fortnite oynuyordum.

Ben Forza Horizon 4 oynadım bir süre sonra Game Pass memnun etmedi yani oyunlar var ama hiçbiri istediğüm oyunlar değildi istek yoktu oynamak için AC Odyssey satın aldım sonra oda bittikten sonra konsolu 2.5 ay Netflix YouTube izlemek için kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı