PS4 vs Xbox Series S vs One X

Yusufi32

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hocam. Başlıkta dediğim gibi 3'ünden birisini seçeçeğim. Kararsız kaldım eskiden PS3 kullanmış bir insan olarak PlayStation'a alışığım. Güçlü bir bilgisayarım var hiç. Excl oyunlarını oynamadım. Series S şu an güncel bir konsol. PS4'ün desteği her an kesilebilir. Bir de One X e bayağı güçlü diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? 2. el alacağım bütçem: 8.000-8.500

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam. Başlıkta dediğim gibi 3'ünden birisini seçeçeğim. Kararsız kaldım eskiden PS3 kullanmış bir insan olarak PlayStation'a alışığım. Güçlü bir bilgisayarım var hiç. Excl oyunlarını oynamadım. Series S şu an güncel bir konsol. PS4'ün desteği her an kesilebilir. Bir de One X e bayağı güçlü diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? 2. el alacağım bütçem: 8.000-8.500

PC varsa zaten Xbox'ı ele, herhangi bir exc. Oyunu yok (PC'ye geliyor hepsi). PS4 alman çok daha iyi olacaktır, ki PC'ye (en azından yakın bir zamanda) çoğu oyunu çıkmayacak ve bu oyunları sadece PS4'ten oynayabileceksin. Mesela: Uncharted 1-2-3, İnfamous: Second Son, GoW 3 Remastered vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı