PS4 vs Xbox Series S

Emre Yurtseven16

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. İki konsol arasında çok kararsız kaldım. Xbox Series S'in hafıza konusundan tereddüt ediyorum. PS4'e gelecek olursak hangi modelini desteklerisiniz? Öneriniz nedir? Bazı başlıklara baktım kırık PS4 Pro mantıklı vesaire falan diyenlerde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben xbox tercih ederdim. Sebebi ise oyun fiyatı konusunda ps den çok daha avantajlı olması. Tabi ki ps ye özel oyunlar var God Of War, Spiderman vesaire. Ps ye özel oyunları eğer çok seviyorsan ve oynamak istiyorsan ps senin için daha iyi olacaktır. Xbox her konuda fiyat performans benim için.

Kesinlikle Series-S'i tavsiye ederim. İlk olarak oyun fiyatlarinin 400-500-600 TL oldugu su gunlerde gamepass sayesinde 100'ün ustunde cogunlukla kaliteli oyuna 30 TL veriyorsunuz. 3-5 PS özel oyuna meraklıysanız da çoğu steam'e geçiyor zaten. Steam uzerinden alıp geforce now ile oynamak daha mantıklı olur. Başka bi açıdan bakarsak ps4, series-s'e göre eski nesil bir konsol. Ilerleyen senelerde sony tamamen salacaktır konsolu. Eski nesil olmasının bir kötü yanı da yeni oyun gelmeyecek oluşudur. Depolama açısından ps4 de 400gb gibi bir alan veriyor. Ps4 pro 900gb gibi bir alan veriyor ve aradaki fark 2000TL gibi. O parayi ps4 pro'ya vermektense xbox series-s alıp üstüne 1TB ssd almak bence daha makul. Oyun masraflarınız da cebinizde kalmış olur.

Kırık bulabilirsen PS4.

İnternete erişemiyorsun. Elinde halihazırda konsolun varsa ve bir üst nesli çıktıysa yenisini alacaksan kırıp son son faydalanmak evet mantıklı.

Şöyle Xboxda Gamepass var iken ps4de ise özel oyunkar var ve bu ekonemide bir oyunun 500lira oldugunda bakar isek Xbox Daha Mantıklı Olacaktır Ve Kendin İstersen Depolamayı Guncelleştirebilirsin Sanırsam Pek Emin Değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı