PS4 Yerine PS3 Almak

• Konuyu başlatan MuhammetHaktan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.480
M

MuhammetHaktan

Ziyaretçi
Merhabalar. Aklımda yaz tatiline doğru PS3 almak var ancak PS4 olayı biraz beni düşündürüyor. PS3 almak yerine biraz para biriktirip PS4 alsam beklediğim süreye değer mi? Bir de oyunlarda performans, kalite gibi unsurlarda PS4 önde midir yoksa aynı mıdır? Çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gelecek olan oyunlar PS4'e daha düzgün optimize olmuş şekilde ve daha iyi grafiklerle gelecektir hatta son zamanlarda çıkan bir oyun var biliyorsunuzdur The Order adında bu oyun gibi sadece PS4 için belki daha fazla oyun çıkarabilme ihtimalleri de var.

Peki, sanırım PlayStation 3 alacağım. Baktım ki oyunlar artık PS3' e çıkmıyor, satar temiz bir PS4 alırım. Son bir soru daha, PS3 vs Xbox 360 ? :D GTA 5 oynamak istiyorum.

Kesinlikle PS4 varken PS3 almanı önermem. Ben de PS4'ümü almadan önce kararsız kalmıştım. Hatta bir arkadaşım da aynı tereddütte kaldıktan sonra PS3' ü tercih etti ancak şöyle söyleyebilirim eğer oyunlar ucuz olsun istiyosan PS3 ama yeni oyunların büyük bir kısmı artık PS3 için çıkmıyor. PS 3 için oyun üretmek PS4' e göre daha zorlu olduğundan dolayı. Oyunları pahalı ancak birkaç güvenilir siteden, mağazadan neredeyse yarı yarıya fiyatına oyunları bulabilirsin. PS3 ve PS2 zamanlarında PS2 için oyunlar üretildi. Uzun bir zaman devam etti ama aynı şey PS3 için olmayacak. Kısa zamanda Ps4 için güzel yenilikler gelecek. Ben PS4 almanı öneririm.

Peki sanırım PlayStation 3 alacağım. Baktım ki oyunlar artık ps3 e çıkmıyor , satar temiz bir ps 4 alırım. Son bir soru daha :D
PS3 VS Xbox 360 ? GTA 5 Oynamak istiyorum.

Xbox düşünmemeni tavsiye ederim. Ayrıca oyunları pahalı oluyor. GTA 5 benim de PS4 alma sebebimdi. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı