PS4 yüksek fan sesi normal mi?

Makaleler
8
Series X'ten PS4 Slim'e geçtim. Series X'te bir kere fan sesi duymadım. PS4'te ise cihaz bazen uçacak sanıyorum. God of War gibi büyük oyunlar oynarken cihaz çok fan sesi çıkarıyor. Bu normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan akrabamda bahsettiğin PS4 var, FIFA 22'de adeta bağırıyor. Bende de Xbox One vardı önceden onda da son zamanlarda bir gürültü çıkıyordu sanırsın uçak uçuruyoruz.

Normal fazla ses çıkartması belli başlı oyunlarda.

Öncelikle 2020 süper spor arabadan inip 2013 model spor arabaya binmişsin, teknik olarak kıyaslaman anlamsız. God of War cihazın gücünü sonuna kadar kullanıyor, çok ses çıkarması gayet normal.
8200 tl teklif geldi. Sattım ben de. Ucuz, küçük bir cihaz alayım dedim. Ps4 ideal. Fps düşüşü falan oluyor arada ama pek önemli değil.

Series X'ten PS4 Slim'e geçtim. Series X'te bir kere fan sesi duymadım. PS4'te ise cihaz bazen uçacak sanıyorum. God of War gibi büyük oyunlar oynarken cihaz çok fan sesi çıkarıyor. Bu normal midir?

Sıfır aldıysan pek normal değil de zamanla fanı tozlandıkça ses şiddetinin arttığını rahatlıkla anlayabilirsin. Bende de aynısı oldu oyunlar takılmaya başladı bende garantisi bittiği için içini tamamen söküp güzelce temizledim bir de yeniden yazılım attım mis gibi oldu. Sende garantisi bittiyse ve el becerine güveniyorsan yapabilirsin.

Sıfır aldıysan pek normal değil de zamanla fanı tozlandıkça ses şiddetinin arttığını rahatlıkla anlayabilirsin. Bende de aynısı oldu oyunlar takılmaya başladı bende garantisi bittiği için içini tamamen söküp güzelce temizledim bir de yeniden yazılım attım mis gibi oldu. Sende garantisi bittiyse ve el becerine güveniyorsan yapabilirsin.
Yok, 2.el. Kırık cihaz zaten.

Kırıksa yeni yazılım işleriyle uğraşmanı önermem sonuçta eski yazılım yüklü. Ama videolarını falan izleyerek cihazını temizleyebilirsin.

Sıkıntı yok şu an. FPS 20'ye falan düşüyor bazı oyunlarda ama normal PS4 için sanırım. Zaten oyunlar bedava. Sıkıntı çıkarsa diye aldığım yer 2 yıl garanti verdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı