PS4'e klavye ve mouse takma

Bu cihazı kullansanız bile bilgisayardaki gibi tuş özelleştirmesi yapmanız zor. Ancak gamepad tuşlarına klavye tuşlarını atarsınız ve ya kombinasyon desteği varsa o şekilde ayarlama yapılır. Bilgisayarda ise oyunlarda klavye ve gamepad için ayrı ayrı optimizasyon yapılabiliyor. Örneğin Witcher 3'de klavyede Toggle Run/Walk tuşu varken gamepad için bu tuş yok. Olmayan tuşu bu sistemle klavyeye atamanız mümkün değil. Xbox'a klavye desteği resmi olarak gelecek. Bakalım orada tam anlamıyla klavye desteği gelecek mi.

Anladim bende ps4 varda ve rainbow six siege ve battfilend hardline multiplayer oynamak istiyom gamepad oynamak biraz zor neyse ne kadar istiyon bu urun icin veya nerden temin edebilirim varmi kontak

Ahmet ben arastirdim bu convertoru makine herseyi kendi zaten ceviriyo sen sadece klavye ve mouse takiyon bilgisayardaki gibi gamepad ayárlamiyon makine otomatike yapiyo istersen youtube bi bak cunku biraz once battfielnd oynayan birini gordum geleni geceni desiyo

Hama "Speedshot" Mouse/Keyboard Converter f/ PS3 - game console accessories (Wired, Black): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Hama Speedshot - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 274247321

Anlatmak istediğim şeyi anlamamışsınız. Zaten sorun da o. Klavyeyi takıp oynuyorsunuz. Ama bilgisayardaki gibi özelleştirme yapamıyorsunuz. Fiyat çok yüksek bence. Konsol + bu cihaza para vermek yerine orta seviye bilgisayar toplayıp adam akıllı tam anlamıyla klavye desteğiyle oyun oynamak daha mantıklı. Zaten AAA FPS oyunları bilgisayarı es geçmiyor. Sadece Xbox tarafında Halo oyunu tercih edilebilecek bir oyun. Hali hazırda konsolu olan için fiyat yüksek olsa da düşünülebilecek bir cihaz.

ozellestirmeyi oyunun setting kisminda yapiyon bence neyse ben isime bakim ayhan arkadasim benle kontak numarasi falan verirsen sevinirǐ
Anlamamakta direniyorsunuz. Ancak oyun ayarlarından gamepad'e özel tuşları ayarlarsınız. Gamepad optimizasyonu ile klavye çelişebiliyor. Cihazı alın yaşadığınız sıkıntıları burada anlatırsınız.

Ahmet bak youtube git tamammi yaz kardesim Hamam speedshoot ps4 convertor almanlar nasil oynuyo :) ben sansimi denicem sonra tekrar burdan konusuruz

Arkdasim senin gosterdigin baglandi guzel millet mal mi aliyo peki :) al buda benim baglantim biraz izle adam black ops 3 oynuyo burda ozellikle sectim senin icin

Bu cihazı kullansanız bile bilgisayardaki gibi tuş özelleştirmesi yapmanız zor. Ancak gamepad tuşlarına klavye tuşlarını atarsınız ve ya kombinasyon desteği varsa o şekilde ayarlama yapılır. Bilgisayarda ise oyunlarda klavye ve gamepad için ayrı ayrı optimizasyon yapılabiliyor. Örneğin Witcher 3'de klavyede Toggle Run/Walk tuşu varken gamepad için bu tuş yok. Olmayan tuşu bu sistemle klavyeye atamanız mümkün değil. Xbox'a klavye desteği resmi olarak gelecek. Bakalım orada tam anlamıyla klavye desteği gelecek mi.

Merhaba, tabii ki de dediğin gibi. Yani konsoldaki oyun için hangi tuşlar tanınmışsa klavyene de onları atayabiliyorsun. Joystickteki tuşların tamamını klavyene atayabiliyorsun.
Hatta bunun için klavye tuşlarına sticker da yapışıtırabiliyorsun ki. PS için ve Xbox için ayrı ayrı stickerları mevcut.

PS4 fiyatına orta seviye bir pc toplamak ne kadar verimli olacak tartışılır. Hali hazırda PS4 v.s. sahibi olan birisi için ideal bir ürün.
Verdiğiniz linkteki iki ürün de birbirinden farklı ürünler. Dolayısı ile hem fiyat farkı hem diğer gider farkları yansıtılmış oluyor :)

İyi niyetli olduğunuzu anlıyorum fakat önyargılı yaklaştığınızı düşünüyorum.

Selamlar.

Geçen sene kuzenime 1800₺ r9280 bilgisayar topladık. Konsol fiyatının biraz üstüne fiyatta grafik olarak da benzer diye kabul edersek fazladan bilgisayarı olmuş oldu. Konsol almak karlı gibi bir önyargı var insanlarda. Konsol kapalı bir ekosistem ve oyun fiyatlarında rekabet az. Zaten konsol sizi kısıtlamasa böyle bir ürün alma isteği oluşmazdı. Ben de hali hazırda konsolu olan için iyi bir seçenek olduğunu belirttim. Xbox crossbuy özelliği ve ya klavye desteği gelirse bu cihazı almak o tarafta gereksiz hale gelecek.

Farklı ürünleri bilerek koydum. Alternatifleri görsün arkadaş diye.

Gamepad tuş sayısı belirli. Saf klavye desteği ile gamepad tuşlarına atanan klavye tuşları bazı oyunlarda denk düşebilir. Bazı oyunları gamepad ile oynamak klavyeye atanmış tuşlarla oynamaktan daha verimli olabilir. Bazı oyunlarda ise klavye tuşlarına atanmış gamepad tuşları, saf klavye desteğinde var olan tuşların yerini dolduramaz. Oyunu klavyeden gamepad kafasında oynamak zorunda kalırsınız. Verimli olmayabilir. Ben bu noktaya değinmek istedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı